Doktor Napisano Jul 4, 2024 #6844 Napisano Jul 4, 2024 Radi se, prati se malo forum/piše se na temi "TV serije", a u off-u ide odličan album izašao prošle godine. Submersion - YouTube Music MUSIC.YOUTUBE.COM Provided to YouTube by BWSCD Inc Submersion · Laraaji · Kramer Baptismal ℗ 2023 Shimmy-Disc & Laraaji & Kramer Released on: 2023-06-02 Main Artist: Lar... Laraaji IMO nikad' do sada nije oman'o sa vrhunskom ambijentalom. Woland and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
Woland Napisano Jul 4, 2024 #6845 Napisano Jul 4, 2024 ovo je jedan fin, umiven, upodobljen i umekšan Bah koji kontemplira posle paste koju mu je spremila Alessandra Celletti J.S.Bach: Prelude BWV 846, by Alessandra Celletti ALESSANDRACELLETTI.BANDCAMP.COM track by Alessandra Celletti Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Jul 8, 2024 #6851 Napisano Jul 8, 2024 ^ Odlican synth-pop @Vix .............................
Doktor Napisano Jul 9, 2024 #6852 Napisano Jul 9, 2024 Jutro je dobro. Bad Sneakers - YouTube Music MUSIC.YOUTUBE.COM Provided to YouTube by Universal Music Group Bad Sneakers · Steely Dan Katy Lied ℗ 1975 UMG Recordings, Inc. Released on: 1975-01-01 Producer: Gary Katz... Katy Lied - Steely Dan, album kojem se često vraćam. Sledeće godine će biti tačno pola veka od izlaska ovog vanserijskog albuma. Woland je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Jul 9, 2024 #6855 Napisano Jul 9, 2024 @Doktor podseti me Mikum ( sa ovim girlndgitar limunadicama ) kadsambijomalija, secam se jednog vinila, ali mi ni secanje ni ggle ne pomaze dvetri cinjenice: - na omotu, mozda crno bela fotka, nekolicina Arapa u native odeci; verovatno sa sve instrumentima - recenica koja mi definise secanje je "Muzika iz rezervata Inde"; varijacije na temu pa googlanje mi vraca samo nebuloze - definitivno je bila u pitanju izvorna Arapska muzika, nista moderni trangefrange - pogadjalica - izdanje mozda srednje-kasne 70-te, vrlo verovatno francusko podseca li te to na ista?
Zen Mod Napisano Jul 10, 2024 #6857 Napisano Jul 10, 2024 e, vidis, to je girl i to je gitar jos malo kad se podgoji, vise snage ...... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Jul 10, 2024 #6858 Napisano Jul 10, 2024 pre 1 sat, Zen Mod reče - na omotu, mozda crno bela fotka, nekolicina Arapa u native odeci; verovatno sa sve instrumentima - recenica koja mi definise secanje je "Muzika iz rezervata Inde"; varijacije na temu pa googlanje mi vraca samo nebuloze - definitivno je bila u pitanju izvorna Arapska muzika, nista moderni trangefrange - pogadjalica - izdanje mozda srednje-kasne 70-te, vrlo verovatno francusko Brate imas 600 albuma najmanje https://rateyourmusic.com/genre/arabic-folk-music/ recimo sta se meni dopada iz tog perioda asimze je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Jul 10, 2024 #6860 Napisano Jul 10, 2024 što se truske sufi muzike tiče ovaj je šampion
Doktor Napisano Jul 10, 2024 #6862 Napisano Jul 10, 2024 7 hours ago, Zen Mod said: . . . - na omotu, mozda crno bela fotka, nekolicina Arapa u native odeci; verovatno sa sve instrumentima - recenica koja mi definise secanje je "Muzika iz rezervata Inde"; varijacije na temu pa googlanje mi vraca samo nebuloze - definitivno je bila u pitanju izvorna Arapska muzika, nista moderni trangefrange - pogadjalica - izdanje mozda srednje-kasne 70-te, vrlo verovatno francusko podseca li te to na ista? Na žalost, ne. Malo me buni to " rezervat Inde " , što bi ukazivalo na Indiju. Ali, Arapi, pa njihova mjuza . . . jok.
asimze Napisano Jul 15, 2024 #6864 Napisano Jul 15, 2024 Poslušao, skinuo sa trafike i evo uživam. @Woland jako fina svirka. Nabaci još koju! Thx! Woland je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah