Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Radi se, prati se malo forum/piše se na temi "TV serije", a u off-u ide odličan album izašao prošle godine. :coffee:

MUSIC.YOUTUBE.COM

Provided to YouTube by BWSCD Inc Submersion · Laraaji · Kramer Baptismal ℗ 2023 Shimmy-Disc & Laraaji & Kramer Released on: 2023-06-02 Main Artist: Lar...

Laraaji IMO nikad' do sada nije oman'o sa vrhunskom ambijentalom. :wub:

lara kramer.jpg

Napisano

Jutro je dobro. :coffee:

MUSIC.YOUTUBE.COM

Provided to YouTube by Universal Music Group Bad Sneakers · Steely Dan Katy Lied ℗ 1975 UMG Recordings, Inc. Released on: 1975-01-01 Producer: Gary Katz...

Katy Lied - Steely Dan, album kojem se često vraćam. Sledeće godine će biti tačno pola veka od izlaska ovog vanserijskog albuma. :wub:

Napisano

@Doktor

podseti me Mikum ( sa ovim girlndgitar limunadicama :smesna: )

kadsambijomalija, secam se jednog vinila, ali mi ni secanje ni ggle ne pomaze

dvetri cinjenice:

- na omotu, mozda crno bela fotka, nekolicina Arapa u native odeci; verovatno sa sve instrumentima

- recenica koja mi definise secanje je "Muzika iz rezervata Inde"; varijacije na temu pa googlanje mi vraca samo nebuloze

- definitivno je bila u pitanju izvorna Arapska muzika, nista moderni trangefrange

- pogadjalica - izdanje mozda srednje-kasne 70-te, vrlo verovatno francusko

podseca li te to na ista?

Napisano
pre 1 sat, Zen Mod reče

- na omotu, mozda crno bela fotka, nekolicina Arapa u native odeci; verovatno sa sve instrumentima

- recenica koja mi definise secanje je "Muzika iz rezervata Inde"; varijacije na temu pa googlanje mi vraca samo nebuloze

- definitivno je bila u pitanju izvorna Arapska muzika, nista moderni trangefrange

Brate imas 600 albuma najmanje

https://rateyourmusic.com/genre/arabic-folk-music/

recimo sta se meni dopada iz tog perioda

Napisano
7 hours ago, Zen Mod said:

. . . 

podseca li te to na ista?

Na žalost, ne. 

Malo me buni to " rezervat Inde " , što bi ukazivalo na Indiju.

Ali, Arapi, pa njihova mjuza . . .  jok. 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...