Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
30 minutes ago, Zen Mod said:

. . . 

zna li se u Carsiji sta je sa Kojom?

Na žalost, nema(m) novih informacija.

Poslednji info je od prošle godine - oporavlja se od moždanog udara u jednom domu za odrasle u Engleskoj ( London okolina ). 
Leva strana tela mu je bila u maleru. :(

Napisano (izmenjeno)

ponovo slušam Listovu sonatu u B molu; pored Pogorelićevog i Bermanovog izvođenja, nabavio sam još i Horovicovo iz 1932, skinuto sa šelaka - kada se apstrahuje šum koji je poprilično čujan, izvođenje je blago rečeno fenomenalno.. ko ne ume da apstrahuje šum neka sluša kablove P:

Compress_20220811_103917_7473.thumb.jpg.759375bcf89a213279c561d8c25562f3.jpg

Compress_20220811_103917_7898.thumb.jpg.c6e387d5f8e85da3005b5cf50fd62905.jpg

Compress_20220811_103916_6960.thumb.jpg.b24ec3504880cf9f1148b62b917e1d2d.jpg

Izmenjeno od Woland
Napisano
1 hour ago, Doktor said:

Kad' pomenu Bugge-a, na Keca se setih albuma koji sam dannocno preslusavao pre 10+ godina i dan danas mu se rado vracam. :)

:dance2:

ma Bugge je izuzetan klavirista...ima neceg u tom kako manipulise crno/belim "tipkama"...u rangu jednog Peterson/Jarrett/Corea/Evans/Hancocka,i sviri ko da si u shaker ubacio svu petoricu...s jedne strane vickasto/salabajzerski sa izutenim faktorom zabave,s druge strane,vrlo,vrlo ozbiljno...:punk:

Napisano
1 minute ago, neskor said:

kada se samo setim njegovog koncerta u Sava Centru pre nekih 15 godina sa Sidsel Endresen, kakvo je to uzivanje bilo :wub:

nemoj mi nista reci,gledao ga uzivo sa Endresen/E.Aarset-om,na nekom jubilarnom koncertu JazzLand records-a...to je izuvalo po svim parametrima...koncertnim/hifistickim zovi kako hoces...sedeo neposredno u maloj koncertnoj dvorani iza mix pulta,jedan od najboljih koncertnih dozivlaja "all time",barem za mene B)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...