Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Potrebno mi je vise plasticnih tela za motanje kalemova.

Dimenzije su date na slici.Dimenzija 5-5,5 je unutrasnji precnik.Dimenzija 19mm, spoljasnji precnik, moze biti i znacajno veci, nekako cu ga vec smanjiti.

064 651 31 55

post-547-0-24245300-1389214193_thumb.jpg

• Odgovora 16
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

To su milimetri ili?

Ako su mm, onda je to malecni kalem, za sta ti treba, koliko mH i koja debljina zice? Moze to verovatno i lakse da se napravi

Edit: iz imena slike da se naslutiti da je za gitaru, ako je tako onda srecno sa potragom ;)

Napisano

Mozda moze od onih kalupa za sivace masine gdje konac na masini stoji (onaj ispod igle)? Plasticni i maleni, diametar ne znam ali je mali. 

Napisano

Da, možda bi odgovaralo, ne nađoh dimenzije, ali to je ovo:

Postavljena slika

Da to je to, mozda ima varijacija za masine ... na primjer za profecionalne, vece, itd.

Napisano

Da, možda bi odgovaralo, ne nađoh dimenzije, ali to je ovo:

Postavljena slika

Đe me nađe! Šnajderovo dijete....kao mali sam čači pogubio toliko tih špulni, da mu ni danas ne smijem reći. :buehehe:

Napisano

Onda znaš dimenzije?! Da pomognemo čoveku, osim što ga uveseljavamo :)

Stari je već godinama u penziji, a ne šiva već preko 20 godina. Potražit ću ima li još tih špulni po ladicama i javiti dimenzije ako pronađem bar jednu.

Napisano

Pronašao jednu. Ne znam koliko različitih vrtsa ima, pa sam ju uslikao. Na slikama su i mjere:Ovako izgleda komplet:post-436-0-28536500-1389282878_thumb.jpg

Ovo su špula i kučište iz kojeg je izvađena: post-436-0-60907500-1389282726_thumb.jpg

Samo špula sa mjerama (1): post-436-0-77152800-1389282789_thumb.jpg

Samo špula sa mjerama (2): post-436-0-08341300-1389282835_thumb.jpg

Napisano

Dimenzija 5-5,5 je unutrasnji precnik.

Dimenzija 19mm, spoljasnji precnik, moze biti i znacajno veci, nekako cu ga vec smanjiti.

064 651 31 55

vbraco, možda pitam idiotsko pitanje, ali da li si možda pitao nekog strugara da ti odradi špulne d plastike/teflona/šattijaznam?

Napisano

Hvala svima na trudu,ali telo se mora kretati u tolerancijama sa crteza.

Ne verujem da bilo koji strugar hoce da se bakce sa malom serijom.

Mislio sam i sam o tim spulnama za sivace masine. Znam za dva servisa pa cu tamo probati.

Jos jednom,hvala svima.

Napisano

Boja je apsolutno nebitna, vazno je samo da se ne deformisu posle namotavanja,mada se namotava vrlo tanka zica.

Javicu vam se preko privatnih poruka da se dogovorimo i da tacno utvrdim dimenzije.

Hvala!

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...