Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

No comment

Sama potreba da napišete da nemate išta da napišete jeste comment.

• Odgovora 209
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Šta da zamišljam. Imam ( imaću kad stigne).

post-39-0-92672400-1387137617_thumb.jpg

Nego nemaju svi takav setup pa dozvoli da se i drugi cvetovi razvijaju. Sve što cveta htelo bi da cveta, lalala

Ovakav filter kabl,( mada nije filter ali ajde) bez obzira što se tebi ne svidja ( ili što na prvi pogled nije košer) može mnogima da odgovara

Napisano

hehe.... mozete vi to i bolje. ;)

Ne znam na koga mislite. Ako mislite na mene ne znam na osnovu čega zaključujete kada su ovo među prvim rečima koje smo ramenili. Ako tako zaključujete i o ostalim stvarima samo sebi činite lošu uslugu.

Napisano

Ne znam na koga mislite. Ako mislite na mene ne znam na osnovu čega zaključujete kada su ovo među prvim rečima koje smo ramenili. Ako tako zaključujete i o ostalim stvarima samo sebi činite lošu uslugu.

Ne znam ni ja na koga vi mislite sa onim klipom sa yt ?

Napisano

Ne znam ni ja na koga vi mislite sa onim klipom sa yt ?

Mislio sam da je slika k'o 1000 reči al' se varam, očigledno. Ja sam se, možda naivno, poistovetio sa mačorom koji sluša music-u. Mea culpa.

Napisano

Šta da zamišljam. Imam ( imaću kad stigne).

Postavljena slikaflat.JPG

Nego nemaju svi takav setup pa dozvoli da se i drugi cvetovi razvijaju. Sve što cveta htelo bi da cveta, lalala

Ovakav filter kabl,( mada nije filter ali ajde) bez obzira što se tebi ne svidja ( ili što na prvi pogled nije košer) može mnogima da odgovara

debljina provodnika je stvarno kriticna , i ne treba da bude veca od 0.1mm

Siroma - koristi ti sta hoces i kad hoces , niko ti to ne brani

Napisano

Mislio sam da je slika k'o 1000 reči al' se varam, očigledno. Ja sam se, možda naivno, poistovetio sa mačorom koji sluša music-u. Mea culpa.

prijavio sam vas upravo

np

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...