Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

ETERNA u koprodukciji sa Melodia (jbga, tako vreme bilo [emoji6]).
J. Brahms - Koncert za klavir i orkestar br.1 d mol op. 15
Emil Gilels i berlinska filharmonija ( dir. Eugen Jochum ) - 1973 g.
Softone Model 7 amp dinamički uspešan. Detaljno, cisto, oseća se taj snimak "iza gvozdene zavese".
Me happy. [emoji41]
e49f14b0902e423952eeb6833a3f48cf.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napisano

Još jedna, skoro pa intaktna ETERNA. [emoji41]

Betoven - Sonata B dur za klavir i flautu, Rondo za klavir i violinu G dur, te klavirski trio - F dur ( klavir, flauta i fagot ) op. 37, klavirski trio ( klavir, violina, čelo ). Gvozdena zavesa - godina proizvodnje 1975/1976.

Kamerna muzika, odlično izvodjenje. [emoji106]

33f856930aa1d39eead93b184f040e5d.jpg

Napisano

Meni dobar taj Kilamandzaro. Nije kao Agarta, ali to je taj stimung. :thumbsup:

Atm ide ovde - Animato (ECM) - Aberkrombi, Kristensen i Mendoza. Daleka 1990 god., ali za ovu diskografsku kucu ovo su "noviji" naslovi. 

Paklena fuzija, ambijent, minimal . . . 

Ani.jpg

Napisano
pre 18 minuta, Doktor reče

Meni dobar taj Kilamandzaro.

ne da je dobar,nego je odlican,mene jedan od njegovih omiljenijih,upravo zbog tog jos nit vamo-nit tamo (ne) definisanosti..msm,definisan je on jasno,al prelom jos nije dramatican kao na nekim kasnijim snimcima....a ekipa do 00..:BeerMugCheers:

Napisano

Posta, da li moze da zamislite, radi. Msm, njihova transportna sluzba. ;)

Juce jutrom poslato ovaj lot LP-a iz Krusevca, danas stigao u Bgd. :clapping:

2  ECM - jedan je missing link,. tj. naslov na vinilu koji mi je nedostajao od Mikus-a. Koan.

Drugi ECM je Shankar - i kao tresnjica na kupu - Diamanda Galas. Retkost LP, ali, eto, kod ovog prodavca, nadjeno. :yeahi:

Bice danas ugodno popodne definitivno. :dirol:

l4.jpg

l1.jpg

l3.jpg

Napisano

Dobar dvojac..Miles i Zawinul..i sad se najezim samo kad pomislim kako je to dobro zvucalo  pred koncert McLauglin/De Lucia/Coryell u dvorani Pinki/Zemun sa Teac nekog trakasa onomad..In a silent way je klasika,al brte Doctor Honoris Causa nije za bacanje...:thumbup:

IMG_4010.JPG

Napisano

Jel' ovaj Majls US izdanje ? [emoji41]

Vidim, tvrd karton.

Btw, ovaj naslov i "Španske skice" meni nekako idu zajedno. [emoji1634]

Napisano
pre 2 časa, Doktor reče

Jel' ovaj Majls US izdanje ? emoji41.png

Vidim, tvrd karton.

Btw, ovaj naslov i "Španske skice" meni nekako idu zajedno. emoji1634.png

yes,americko je izdanje..oko sokolovo :BeerMugCheers:..Scetches of Spain ?...a ,vole se i to,al to je jos neamplificiran Miles,doduse ima se i tamo par dobrih headbangers momenata :D

Napisano

heh....Memphis undeground :thumbup:  vidim pedivan primerak,kao i London undeground..to su reizdanja,ili su bili negde sakriveni u nekoj vremenskoj kapsuli? :D

Napisano

Da ulov meseca svakako. Memphis u mint stanju, London krcka samo tako. Ma iskopaće njega Laki. Gerry Mulligan ubedljivo najslušaniji album u Flac kolekciji sada i na vinilu. 

Ono što ne valja kod ovakvih ulova, je da proradi recidiv, pojave se simtomi vinil groznice a tablete, gde su tablete?

Napisano
14 minutes ago, mrcelavi said:

Da ulov meseca svakako. Memphis u mint stanju, London krcka samo tako. Ma iskopaće njega Laki. Gerry Mulligan ubedljivo najslušaniji album u Flac kolekciji sada i na vinilu. 

Ono što ne valja kod ovakvih ulova, je da proradi recidiv, pojave se simtomi vinil groznice a tablete, gde su tablete?

Samoizolacija ili karantin :P

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...