Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Kod mene something completely different :

post-38-0-32892100-1417201295_thumb.jpg

kad viđoh ovo pomislih vid doca što se pomamio ;)  kad ono roxymusic

elem malo ukonru

za ove sumorne kišne dana da se  napaćena duša osveži

post-38-0-33602600-1417201465_thumb.jpg post-38-0-26548300-1417201473_thumb.jpg post-38-0-90243000-1417201483_thumb.jpg

dal je potrebno reći da još mirišu fabrikuuuuuu :rofl:

Napisano

spremam se da vozim ćerku na prvu žurku na kojoj može da ostane posle ponoći...svašta mi pada na pamet...prdara...matora...kao zagrevanje i sedativ puštam sebi ono što bih ja slušao da ja idem na žurku...

post-36-0-07508900-1417206428_thumb.jpg

Napisano

Kod mene something completely different :

attachicon.gifrm1.jpg   attachicon.gifrm2.jpg   attachicon.gifrm3.jpg

Kakav samo pocetak i prvenac jedne velike rock grupe.

Upravo odgledao intervju sa Bryanom i poslusao pjesmu sa novoga albuma. Jos uvijek je gospodin, skroman i glas mu se nije puno promjenio :) ... u svakom slucaju ne kao Cohenu.

Napisano

puštam sebi ono što bih ja slušao da ja idem na žurku...

+1

4uQpn5.jpg0GSWYZ.jpgG4a2ke.jpg

Gun Club je reizdanje za Munster Records iz 2003.

The Cramps je Big Beat Records reprint, sa ploče/omota, kao ni sa Discogsa nije moguće utvrditi godinu izdanja (po sećanju, 2010/11 ili sl.)

The Pogues Jugotonov

Napisano

Nepravedno zapostavljeni/zaboravljeni LP naslov od Carlos-a i njegove druzine. :)

Jeste da je live, jeste da je "tezga", ali je uradjen, izveden, snimljen "sa dusom" ( razumece svi oni koji su uzivo svirali, kao i oni koji su ikada bili u prvim redovima bilo koga koncerta u zivotu ).

Trenutno "Evil Ways" .........

Napisano

danasnja berza..

Boatman's Call je, pretpostavljam sada aktuelno reizdanje? Ako je iole kvalitetno odrađeno (javi!), a ne vidim razlog da ne bude, pazariću.

Danas se slušalo:

oWhO8k.jpgaLbh3I.jpg

j20kMO.jpgtEvaxx.jpg

Napisano

Boatman's Call je, pretpostavljam sada aktuelno reizdanje? Ako je iole kvalitetno odrađeno (javi!), a ne vidim razlog da ne bude, pazariću.

upravo sam stigao dotle..2014-to izdanje..ako je za normalne pare,uzimaj (17-20 eura)

post-653-0-15249200-1417357248_thumb.jpg

post-653-0-29273100-1417357258_thumb.jpg

Napisano

A sada nesto drugcije, komsijsko ;)

Kako ti brzo "skaces " sa teme na temu. ;)

A ja taman hteo da napisem neku o "Linoheart" kao bezrazlozno zapostavljenom albumu od K. Bush.

Btw, ne mesam se u koncepciju seanse i play listu.

Sve je dozvoljeno. :thumbsup:

Uzivaj.

Napisano

Skacem lako, kao poletarac :)

To su noviteti pa ih slusam po redu.

Kate je dobra ali i ovaj Islandjanin ;) ... cak sta vise, odlican. Iznenadjenje godine :)

Napisano

Koje Tannoy-e, sad' pa ? ;)

Thnx za link.

Ma mislim kad idemo u posjetu Tannoyistima onda smo primoreni da slusamo ciguligu ;-) ... a kako je krenulo, cini mi se da ce Paljevina da se pali za prevoz ;)

Napisano

Ma mislim kad idemo u posjetu Tannoyistima onda smo primoreni da slusamo ciguligu ;-) ... a kako je krenulo, cini mi se da ce Paljevina da se pali za prevoz ;)

Samo ti dođi, ću ti puštam šta oćeš. Il pošalji plejlistu pa da se snađem blagovremeno :D

Napisano

Da, imas pravo.

To mu dodje kao "dressing code".

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...