Jump to content

iGO i mape


stefaca

Preporučeni Komentari

nesto se majem sa navigacijom na telefonu i sad mudrujem oko mapa. naravno da sam ih kupio, ali me interesuje preciznost istih. imam navteq 2012.q4 i topmap 2013.03 (mada je ova druga contrastova mapa). e sad, mape su istog godista, ali ona prva ima novi most preko reke dok "nasa" mapa kaze da preko reke levitiram ako zelim da predjem na drugu stranu. da li je neko vrsio neki uporedni test ovih mapa?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 16
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Hehe, tako sam i ja juce zaobilazio Kraljevo preko livade za igo, a zaobilaznica ima skoro 2 godine kako je zavrsena. A mapa iz 2012... Inace testirao sam bateriju na Telenor one tuch i navigacije mi je radila sat i po i jos je mogla da izdrzi :) to mi se svidja.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

i ja sam instalirao igo, ali nista spektakularno. mape moraju stalno da se obnavljaju sto je veliki smor, a ni tada nista nije sigurno.

vec sam jednom bio ispaljen kad me vodio u arkad, segedin i tada sam se uverio da je bio i ostao najbolji metod kao onaj iz reklame: izvinite, ko-pa-o-nik?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ima veze - nema veze:

 

Sad smo za poslednji vikend u aprilu išli u Nemačku na sajam. Ne pitajte me iz kog smo razloga (sedeo sam na zadnjoj klupi) imali na raspolaganju tri navigacije: fabričku u BMW-u (520D karavan) I-Go i HTC smartfon (ne znam šta je software) elem, svaka je navigacija imala svoje preferencijale KUDA ali je u svakoj varijanti cilj bio isti. Kada sam to video, još jednom sam sa zadovoljstvom zaključio da je sistem koji ja lično preferiram najbolji: prostudirati (Google) mape kroz koja mesta i gde glavni putevi vode i tek pred sam cilj uključiti neku navigaciju da sprovede kroz uličice. Mada, ni onda nema garancije ako software nije najsvežija verzija... Fabrička navigacija u autu je po nekim detaljima ipak bila najbolja jer je interaktivno primala i saopštavala podatke o zakrčenjima i zastojima na autoputevima (što smo shvatili tek na teži način - ignorišući obaveštenja o velikoj koloni na jednoj sekciji što je bilo javljeno i čak i vizualno naznačeno na mapi pa smo malkice kilavili desetak kilometara zbog saobraćajke)...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

miko, ja isto imao Serbia_83_Contrast_2012.07_120910.fbl, ali na njoj nema mosta. zato sam i napisao ceo post. a posle ubacio Serbia_83_NQ_2012.Q4_130205.fbl i sa njom je kao bolje odnosno ima i mosta a vala i svih ulica koje sam do sada presao kolima. 

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 1 year later...

Ima jedno dugmence na konzoli ovo odmah do trougla..

Mercedes%20-%20W203%20-%20Custom%20Inter

Kad si na semaforu i cekas zeleno a prolazi neka ruzna riba ti pritisnes to dugmence i zakljucas vrata da ne udje

 

A sto se tice ko je kako izabrao moja polovina ima slim liniju. Ukunuo sam joj veceru. Reko mi doktor da legam na prazan stomak

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...