Pchelac Napisano %s u %s #14433 Napisano %s u %s 20 hours ago, Pchelac said: Alpair 5G (pair) KJFAUDIO.COM The Markaudio Alpair 5G is a state‑of‑the‑art 50 mm full‑range driver featuring the world’s first UTAG ultra‑thin acoustic glass diaphragm. With a near‑flat response to 10 kHz and clean extension to 40 kHz, the 5G delivers... Novopridoslo, ali kod engleza😥 Samo 100 funti par, navali narode...staaakleniii Postarina 55 funti, smrc😥 Da ga ima u Dojclandu, imao bih nekog da donese ...🙄
Pchelac Napisano %s u %s #14434 Napisano %s u %s (izmenjeno) Uzdam se u Spektrum... Breitbandlautsprecher und mehr - SpectrumAudio WWW.SPECTRUMAUDIO.DE Wir bieten ein breites Spectrum der interessantesten Breitband-, Koaxial- und Superhochtonlautsprecher an. Izmenjeno %s u %s od Pchelac
Pchelac Napisano %s u %s #14437 Napisano %s u %s 20 hours ago, Zen Mod said: ja se obezbediJo sa ......... ck da vidim sta imam od malaca Dyn Audience 42 Bose Roomate gen1 Bose Roomate gen2 Panasonic bele kockice (5" driver a magnet taman ko rupa) ima jos par nonejmera valja se imati po nekolko od svake velicine, od 4" do 15" Pa, ovo kad nabavim nece bas biti malac...bice FAST/WaW sa basom...mozda cak probam OB sa onom Isophon 12" sto imam...Doduse ,odatle do nabavke 15" za ob nije daleko...😱😂
Vix Napisano %s u %s #14438 Napisano %s u %s Moze 3" FR sa 15" na OB, a moze i WAW sa 8" basom po zelji/mogucnosti...
Pchelac Napisano %s u %s #14439 Napisano %s u %s (izmenjeno) Videcemo, imam 10" i 12" Isophon ( desetku rabim trenutno, sa nekom starim alnico elipsicom) i obe pasuju u kompresiju od 75l...ili da ujurim neku osmicu...prvo da nabavim Staaaklenog😍 Izmenjeno %s u %s od Pchelac
Zen Mod Napisano pre 6 časa #14440 Napisano pre 6 časa e. pokupio neki junk (par istih) sa limoondoo, zarad kucista, a unutra 3" driveri ispade kobajagi poznate igracke msm, svasta danas poznato https://quint-store.com/lautsprecher/breitbaender-full-range-mitteltoener/aurasound-ns3-194-4b-3-full-range#:~:text=3" Breitbänder mit Papiermembran ; 4Ohm -,sehr breitbandig und belastbar - niedrige Verzerrungen. Leonardo, Pchelac and LightMatic je reagovao/la na ovo 3
Zen Mod Napisano pre 3 časa #14442 Napisano pre 3 časa otkud znm kd mi jos malo porastu usi, napravim sluske grone, zerowaf, aaa zmaju! and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2
LightMatic Napisano pre 2 časa #14443 Napisano pre 2 časa Kad već spominješ ove malce, a ja pošto sam prikovan za postelju već neko vrijeme, svašta mi se mota u vakuumu u glavi, naš mali (mamin sin) je odnekud dovukao Wharfedale Denton 2XP kutije na kojima nedostaju srednje/visokotonci, imaju samo 8" basovi i skretnjače. Isplati li se zezati oko toga, tj. tražiti nešto adekvatno da zamjeni nepostojeće drivere? U stvarnosti bi trebali izgledati kao na donjoj slici. grone je reagovao/la na ovo 1
grone Napisano pre 2 časa #14444 Napisano pre 2 časa 20 minutes ago, LightMatic said: Kad već spominješ ove malce, a ja pošto sam prikovan za postelju već neko vrijeme, svašta mi se mota u vakuumu u glavi, naš mali (mamin sin) je odnekud dovukao Wharfedale Denton 2XP kutije na kojima nedostaju srednje/visokotonci, imaju samo 8" basovi i skretnjače. Isplati li se zezati oko toga, tj. tražiti nešto adekvatno da zamjeni nepostojeće drivere? U stvarnosti bi trebali izgledati kao na donjoj slici. WHARFEDALE DENTON 2/LINTON 2 Tweeter Speaker | eBay WWW.EBAY.COM Find many great new & used options and get the best deals for WHARFEDALE DENTON 2/LINTON 2 Tweeter Speaker at the best online prices at eBay! Free shipping for many products! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
grone Napisano pre 2 časa #14445 Napisano pre 2 časa Izv nisam primetio shipping, dosta kosta! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 2 časa #14446 Napisano pre 2 časa (izmenjeno) Zahvaljujem se na hitrom odgovoru i na linku. Čitao sam nešto o ovim njihovim lila driverima, preporučuje se da se zamjenu nečim "izdržljivijim" jer su valjda ovi anemični. Koliko se ja razumijem, ovdje odgovaraju FR driveri, e sad šta je isplativo i dostupno, tu bez vas iskusnih nema vajde, odnosno, bez vaših savjeta. Izmenjeno pre 2 časa od LightMatic
grone Napisano pre 2 časa #14447 Napisano pre 2 časa Pa probaj prvo sta imas, mozda ipadne jos bolje...
LightMatic Napisano pre 2 časa #14448 Napisano pre 2 časa Bi ja probao ali nemam ništa ovog kalibra na raspolaganju a i lomim se oko toga vrijede li ove kutije truda.
Zen Mod Napisano pre 1 sat #14449 Napisano pre 1 sat samo ako imas nesto na polici da turis unutra, da ne ulazes LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 1 sat #14450 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) A, nema burazeru, moje prokletstvo od rođenja, ima tona stvari a ne koriste se. Kad mi nešto zatreba, nikad nema . Ovaj naš nasljednik, trenutno koristi moje (čuj moje, bitno je da su u pogonu) Wharfedale Diamond 3 i zadovoljan je zvukom samo mu fali basa, pa je mislio da bi mogao sa ovim kutijama malo da se osevapi. Meni srce ko kuća, samo nek se nečim bavi. Izmenjeno pre 1 sat od LightMatic
Zen Mod Napisano pre 1 sat #14451 Napisano pre 1 sat a iskombinuj to onda brate nekako kao bass helpere za malce msm, te kutije, tj. taj bass sto je ostao od njih tesko da zasluzuje bilo kakav veci trud - da sparujes neki visoki ili FR sa tim, pa skretnica pa ovo ono ..... eve na slici - trebaju ti naocare da vidis magnet ....... https://www.radiomuseum.org/r/wharfedale_denton_2xp.html LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 1 sat #14452 Napisano pre 1 sat Ma jes', potpuno si u pravu, zato za svaki slučaj priupitah jer ni meni ne izgledaju kao neki materijal za nadogradnju. Problem je i što je dječija soba mala, doduše trenutno ih je samo dvoje u njoj ali svejedno nema mjesta nizašta. Ima li nešto od malih kutija da bi se isplatilo tražiti a da bi bilo bolje od ovih Diamonda, da se malo poboljša bas?
LightMatic Napisano pre 1 sat #14454 Napisano pre 1 sat A ima nekakvog Harman-Kardon-a BDS-270, https://support.harmanaudio.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw9f1f040f/pdfs/BDS_270_570_OM_ML-1.pdf
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah