Pchelac Napisano pre 13 časa #14433 Napisano pre 13 časa 20 hours ago, Pchelac said: Alpair 5G (pair) KJFAUDIO.COM The Markaudio Alpair 5G is a state‑of‑the‑art 50 mm full‑range driver featuring the world’s first UTAG ultra‑thin acoustic glass diaphragm. With a near‑flat response to 10 kHz and clean extension to 40 kHz, the 5G delivers... Novopridoslo, ali kod engleza😥 Samo 100 funti par, navali narode...staaakleniii Postarina 55 funti, smrc😥 Da ga ima u Dojclandu, imao bih nekog da donese ...🙄
Pchelac Napisano pre 13 časa #14434 Napisano pre 13 časa (izmenjeno) Uzdam se u Spektrum... Breitbandlautsprecher und mehr - SpectrumAudio WWW.SPECTRUMAUDIO.DE Wir bieten ein breites Spectrum der interessantesten Breitband-, Koaxial- und Superhochtonlautsprecher an. Izmenjeno pre 13 časa od Pchelac
Vix Napisano pre 13 časa #14435 Napisano pre 13 časa Ja uzeo par Fostexa FF85wk da cvrkucu...slike kasnije..
Pchelac Napisano pre 13 časa #14437 Napisano pre 13 časa 20 hours ago, Zen Mod said: ja se obezbediJo sa ......... ck da vidim sta imam od malaca Dyn Audience 42 Bose Roomate gen1 Bose Roomate gen2 Panasonic bele kockice (5" driver a magnet taman ko rupa) ima jos par nonejmera valja se imati po nekolko od svake velicine, od 4" do 15" Pa, ovo kad nabavim nece bas biti malac...bice FAST/WaW sa basom...mozda cak probam OB sa onom Isophon 12" sto imam...Doduse ,odatle do nabavke 15" za ob nije daleko...😱😂
Vix Napisano pre 12 časa #14438 Napisano pre 12 časa Moze 3" FR sa 15" na OB, a moze i WAW sa 8" basom po zelji/mogucnosti...
Pchelac Napisano pre 11 časa #14439 Napisano pre 11 časa (izmenjeno) Videcemo, imam 10" i 12" Isophon ( desetku rabim trenutno, sa nekom starim alnico elipsicom) i obe pasuju u kompresiju od 75l...ili da ujurim neku osmicu...prvo da nabavim Staaaklenog😍 Izmenjeno pre 11 časa od Pchelac
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah