d.veljko Napisano Decembar 23, 2012 #26 Napisano Decembar 23, 2012 ... A sto si nadenuo ove mundorfe... Zar to ne bese audiofilsko sranje... ono tipa turi jamikon, implementacija je bitna? Ima li jos neki info o uredjaju?
Fukushima Napisano Decembar 23, 2012 Autor #27 Napisano Decembar 23, 2012 A sto si nadenuo ove mundorfe... Zar to ne bese audiofilsko sranje... ono tipa turi jamikon, implementacija je bitna?Ima li jos neki info o uredjaju? ?
Beli_Ninja Napisano Decembar 23, 2012 #28 Napisano Decembar 23, 2012 Mislim da veljko hoce da kaze da nisi morao da koristis MCAP vec si mogao i neki noname jer je sema bitnija od brenda. Veljko, u postu 1 imas informacije i mesto za onaj MCAP, a inace ovaj MCAP i nije nesto skup ili sta vec kond. A verovatno ga je Borko povoljno nabavio.
Beli_Ninja Napisano Decembar 23, 2012 #29 Napisano Decembar 23, 2012 Borko, zar nije bilo bolje da si plocice okreno za 180 stepeni i da ti izlazi a i ulazi budu blizi zadnjoj stranici gde su konektori? Cisto da ne razvlacis zice po kutiji.
Fukushima Napisano Decembar 23, 2012 Autor #30 Napisano Decembar 23, 2012 Mislim da veljko hoce da kaze da nisi morao da koristis MCAP vec si mogao i neki noname jer je sema bitnija od brenda. Veljko, u postu 1 imas informacije i mesto za onaj MCAP, a inace ovaj MCAP i nije nesto skup ili sta vec kond. A verovatno ga je Borko povoljno nabavio. Znam sta je mislio, ima i jamicona ali na odgovarajucem mestu... Ovi Mundorfi nisu skupi.
Fukushima Napisano Decembar 23, 2012 Autor #31 Napisano Decembar 23, 2012 Borko, zar nije bilo bolje da si plocice okreno za 180 stepeni i da ti izlazi a i ulazi budu blizi zadnjoj stranici gde su konektori? Cisto da ne razvlacis zice po kutiji. U tom slucaju bih po kutiji razvlacio zice sa sekundara trafoa koji ce biti u zasebnoj kutiji, pa bi to IMO bila losija varjanta, zbog eventualnih smetnji. Inace ulazi sa preklopnika idu na pot pa na ulaze (nema releja na ulazu) tako da je sve u neposrednoj blizini.
Beli_Ninja Napisano Decembar 23, 2012 #32 Napisano Decembar 23, 2012 Primetio sam da nema releja, ma ako ne zuji i briuji nakrivi kapu i slusaj muziku.
Zflazar Napisano Decembar 23, 2012 #36 Napisano Decembar 23, 2012 Čestitke, Konačno nešto skutijano i to veoma lepo!!! meni lično ne smetaju Mundorfi, naprotiv, merenja me ne zanimaju ne uzimam ih kao relevantna za kvalitet zvuka, nego reci ti nama Borko dragi, kako to zvuči, u kakvom muzičkom sistemu i u kakvoj sobi?
Fukushima Napisano Decembar 23, 2012 Autor #37 Napisano Decembar 23, 2012 Nije jos gotovo, bice za jedno nedelju dana , pa onda slusanje. Ceo sistem je diy (nezavrsen)
Rade Napisano Decembar 23, 2012 #38 Napisano Decembar 23, 2012 U tom slucaju bih po kutiji razvlacio zice sa sekundara trafoa koji ce biti u zasebnoj kutiji, pa bi to IMO bila losija varjanta, zbog eventualnih smetnji. Inace ulazi sa preklopnika idu na pot pa na ulaze (nema releja na ulazu) tako da je sve u neposrednoj blizini. To nije problem ako se oklopi kabel ili žice koje vuku sekundar ...tako sam ja uradio , gde mi kabel koji napaja primare od transformatora od 1 kw prolazi odmah pored ulaza oba kanala ....i nema nikakvih problema .Čak sam koristio kablove koji se koriste u protiv požarnoj tehnici , za dovod visokog napona cevi ......širmovani su i dobrog kvaliteta
Fukushima Napisano Decembar 24, 2012 Autor #39 Napisano Decembar 24, 2012 Onda bih morao da pravim osovine za pot i preklopnik pa bi se dodatno iskomplikovalo. Nasao sam neku gotovu kutiju od ispravljaca koju sam prilagodio a i to je bio komplikovan zahvat sa obzirom na to da nemam alat i radionicu.
Zflazar Napisano Septembar 11, 2013 #40 Napisano Septembar 11, 2013 Borko, zavši li ti ovaj preamp, mislim, kutijanje, slušanje i to?
Nesic Napisano Septembar 12, 2013 #41 Napisano Septembar 12, 2013 Borko, zavši li ti ovaj preamp, mislim, kutijanje, slušanje i to? +1
Fukushima Napisano Septembar 12, 2013 Autor #42 Napisano Septembar 12, 2013 Projekat je napuŠĆen, zbog drugih....
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah