Ја sam sam Napisano Novembar 12, 2009 #4 Napisano Novembar 12, 2009 Јуче то писало у под наслову Нико у Србији, не продаје оригиналније Нојтрик конекторе од београдског предузећа" Декадас ", са најнижим ценама.Ако некоме треба било који " Н " конектор, скупите жеље па у ГБ, овај пут ћу Ја да организујем!Познајем као и увек, Власника предузећа.стоН_КолдстоН_Колд
Beli Napisano Novembar 12, 2009 #5 Napisano Novembar 12, 2009 Evo, recimo za početak, koje su cene za ove konektore ; ili ako je lakše, za koliko ( % ) je uvećana cena u odnosu na Mouser, koji je autorizovan distributer za Neutrik ? power CON : - za kabl: NAC3FCA - power in NAC3FCB - power out - za šasiju : NAC3MPA - power in NAC3MPB - power out XLR : - za kabl: 3-polni muški XX serija ; NC3MXX-B(li BAG) 3-polni ženski XX serija; NC3FXX-B(ili BAG) - za šasiju : 3-polni muški XX serija ; NC3MD-LX-B(ili BAG) 3-polni ženski XX serija; NC3FD-LX-B(ili BAG) phono(RCA) : NF2CB/2 - za kabl
hifish Napisano Novembar 13, 2009 #6 Napisano Novembar 13, 2009 Chakija,pogledaj u Tehnotroniku. Ja sam tamo uzimao i bili su u redu. Imaju i Neutrik XLR-ove sa posrebrenim kontaktima (oko 350-400 dinara kom.) a i kineza. Zato nemoj odmah da gledas najjeftinije... A i Cinch-eva imaju raznih. Uvek prvo tamo pogledam. A kad si vec tamo pogledaj i u Mise Dimitrijevica radnju sa Neutrik-ima, neko (Sync?) je spomenuo u onoj temi gde se ston_Kold bio ponudio za "N" konektore...Pozdrav!
Zen Mod Napisano Novembar 13, 2009 #7 Napisano Novembar 13, 2009 ......i u Mise Dimitrijevica radnju .....PSPizmedju ostalog Beyma program
Sync Napisano Novembar 13, 2009 #8 Napisano Novembar 13, 2009 PSP naravno nemoj se ni smarati do tehnotronika...moja preporuka sa srebrnim kontaktima...cena isto od 350-450din...a imaju i powercona.
chakija Napisano Novembar 13, 2009 Autor #9 Napisano Novembar 13, 2009 Bio u tehnotroniku i uzeo nako, bez veze, buksne za zvucnike. Najsmesnije je bilo kad me lik pitao "oces nesto ozbiljnije ili...". Kad sam reko da ocu kvalitetnije izvadio mi neke kineze od 65dinara i ja polakomljen cenom pazarim . Sync ima iste take u svom pojacalu pa reko ne mogu da budu losi :coffee:Oticu do PSP-a da vidim shta imadu.
viktor1986 Napisano Januar 9, 2010 #10 Napisano Januar 9, 2010 Ima li neko iskustva sa Ultimax konektorima? Zastupa ih Tagor. Ja sam poslao upit za cenu za neke zenske rca i buksne za zvucnike...
Ја sam sam Napisano Januar 15, 2010 #12 Napisano Januar 15, 2010 Ima kod Tome iz Krusevca.Дај неки линк да упоредимо цене!стоН_Колд
hifish Napisano Januar 16, 2010 #13 Napisano Januar 16, 2010 S'cim da uporedimo kad ti jos nisi postavio cene (onih sto si rekao da ces organizovati)?!?
Ја sam sam Napisano Januar 16, 2010 #14 Napisano Januar 16, 2010 S'cim da uporedimo kad ti jos nisi postavio cene (onih sto si rekao da ces organizovati)?!? За то морам да имам тачну количину и моделе!стоН_Колд
Zen Mod Napisano Januar 16, 2010 #15 Napisano Januar 16, 2010 За то морам да имам тачну количину и моделе!стоН_Колдpa vidi sta ima od modela , i stavi cene za 50, odnosno 100 kom....... kad si se met'o ......
Ја sam sam Napisano Januar 16, 2010 #16 Napisano Januar 16, 2010 pa vidi sta ima od modela , i stavi cene za 50, odnosno 100 kom....... kad si se met'o ......Тако не могу!Фирма продаје само за правна лица, а ето мени хоће да учине стоН_Колд
Zen Mod Napisano Januar 16, 2010 #17 Napisano Januar 16, 2010 Тако не могу! Фирма продаје само за правна лица, а ето мени хоће да учине стоН_Колд kako ne mozes - upitas njih za cene na 50 i 100 komada , za par interesantnih tipova - koje sam odaberes zahvaljujuci svom bogatom iskustvu koje seze daleko pre postojanja lepetrike ovde bacis slike i cene , ljudi se izorganizuju i odluce u roku od par dana ; narucis , skupis pare ( ili obratno) i odradis kupovinu . znas i sam da bez informacije nema nista . jednostavno - moras dati neki izbor na osnovu kog ce se svako odluciti da li je zainteresovan ili ne .
Ја sam sam Napisano Januar 16, 2010 #18 Napisano Januar 16, 2010 Не!Број комада + модели + паре и Ја одем искеширам и ту је крај.Наравно без пореза (за мене).Тако се ради кад хоћемо да заобиђемо Динкића!!! стоН_Колд
Zen Mod Napisano Januar 16, 2010 #19 Napisano Januar 16, 2010 Не!Број комада + модели ........sorry for my ignorance - ima li neki post gde su modeli i cena ?da znam koliko treba da posaljem cash-a ?
stein Napisano Januar 16, 2010 #20 Napisano Januar 16, 2010 Ja ne znam zašto uvek mora da se moljaka...
Ја sam sam Napisano Januar 16, 2010 #21 Napisano Januar 16, 2010 Ја једино да купим кило пасуља, па да видим шта ко хоће стоН_Колд
hifish Napisano Januar 16, 2010 #22 Napisano Januar 16, 2010 Ja ne znam zašto uvek mora da se moljaka...Ne znam ni ja...Mora da je do ljudi i dobre volje.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah