Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 140
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Мени данас стигао рачун за телефон у коверти, баш да видим колико су ови моји причали?

Ne znam za tvoje, mene je prošlomesečni harač na "imate prijatelje" - "tvoje reči vrede više" - "Misli lepše. Vidi dalje." izašao manje nego inače, oko 4600 dindži...
Napisano

Пих, код мене ни 'иљаду динара :beach:

Eto ti, onda kuliraj, i koliko god da ti je račun, uvek se seti da nekoga uvek više oderu ... :character13:
Napisano

Ма мислио сам на око драња :buehehe:

A ono?...Kako usamljeni čoban dere ovcu? Ne dere je nego natrći a ovca se dere sama... :buehehe:
Napisano

Zar to nije za zeca... :character13:

Stvar preferencijala... Uostalom, kome je još do jurcanja za zečevima... :buehehe:

Postavljena slika

Napisano

Kad vec prichamo o adapterima, evo da vidite kako su ispali msop na dip za OPA1642, koje sam pravio :)

post-684-0-09717800-1310074026_thumb.jpg

Napisano

Tehnicki je odlican, estetski ne bash :) Tesko je tako sitne komade iseci da ivice budu ravne... Mada, to se primeti ovako kad je slikano iz blizine, inace se jedva primeti :)

Napisano

Tehnicki je odlican, estetski ne bash :) Tesko je tako sitne komade iseci da ivice budu ravne... Mada, to se primeti ovako kad je slikano iz blizine, inace se jedva primeti :)

Ма добро је то урађено :good2:
Napisano

Kad vec prichamo o adapterima, evo da vidite kako su ispali msop na dip za OPA1642, koje sam pravio :)

Ma super je ispalo :)Pajz kad je po meni mnogo veća umetnost zalemiti čip a ne spržiti ga. Na kraju će svakako da se i adapter sa čipom negde izgubi u mnoštvu delova unutar neke zatvorene kutije...
Napisano

evio kako su moja "ispala"ipak malo je bolje kad je dvoslojna stampapa dip pinovi imaju vieonda to sve mnogo cvrsce stoji

post-96-0-73980800-1310107576_thumb.jpg

Napisano

evio kako su moja "ispala"ipak malo je bolje kad je dvoslojna stampapa dip pinovi imaju vieonda to sve mnogo cvrsce stoji

Letvice sa donje strane možeš dodatno učvrstiti vrućim ili dvokomp. lepkom.
Napisano

Ma super je ispalo :)Pajz kad je po meni mnogo veća umetnost zalemiti čip a ne spržiti ga. Na kraju će svakako da se i adapter sa čipom negde izgubi u mnoštvu delova unutar neke zatvorene kutije...

Ja to sve lemim obichnom Ersa Multitip 15W lemilicom. 230V, nije ni galvanski razdvojena. Do sada nisam spalio ni jedan, a lemio sam opampe, dac-eve, kojekakve flash memorije u tsop pakovanju itd. :)
Napisano

Ја чекам ЗЗЗ-а да дође :to_become_senile:

Немам Ерсу, старог сам кова и користим прости Велер, ево врх са којим ћу лемити буба мару:

Postavljena slika

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...