ZZZ Napisano Jul 5, 2011 Autor #89 Napisano Jul 5, 2011 A to... ma opasean je Stein ...zeon danas cu da uradim ove home verzije pa ti javljamimas 2 koma ti proceni da li su dobra ili ne....da li neko zna optimalnu temperaturu i vreme presovanja za plavu foliju
Ја sam sam Napisano Jul 5, 2011 #90 Napisano Jul 5, 2011 zeon danas cu da uradim ove home verzije pa ti javljamimas 2 koma ti proceni da li su dobra ili ne....da li neko zna optimalnu temperaturu i vreme presovanja za plavu folijuХвала!Пробај на ћошковима па ако и ...... нема везе.
ManicP Napisano Jul 5, 2011 #91 Napisano Jul 5, 2011 Uglavnom piše po uputstvima 300 F / 150 C. To mu dodje negde Vuna i Poliester. Peglanje 3-4 min.Nisam probao lično.
ZZZ Napisano Jul 5, 2011 Autor #92 Napisano Jul 5, 2011 auu ja ga shiknuo na pamuk...hvala ManicP,btwsteta sto nisi mogao da svratis do gagijajel ti Dragance preneo utiske(uglavnom to je to - 15% preterivanja...He He...)
Ја sam sam Napisano Jul 5, 2011 #93 Napisano Jul 5, 2011 (uglavnom to je to - 15% preterivanja...He He...)У чему је претеривање?
sir Oliver Napisano Jul 5, 2011 #95 Napisano Jul 5, 2011 Ja se ovde polomih moleći vas da uzmete a niko me ne konstatuje. Volite da se mučite , da švajsujete. A i cena je bila baš onako Bing. E pa nema neću kakim, oću kakim Soic na DIP nema više. Ostalo može.
stein Napisano Jul 5, 2011 #96 Napisano Jul 5, 2011 Steinpa stvarno nije ferja sam postavio oglas 1. http://www.diyaudio.rs/topic/4031-soic-8-na-dip-8/page__view__findpost__p__859062.@zeon & steinOK .@siromapa nije fora da porucujemo i dobijemo na lak nacinfora je da se mucimo 3. Life isn't fair - Get used to it. Prvo od jedanaest pravila u životu, by Bill Gates...( http://urbanlegends.about.com/library/bl_bill_gates_speech.htm )
ZZZ Napisano Jul 5, 2011 Autor #98 Napisano Jul 5, 2011 Pa to sto citirasje bilo u vezi porucivanja nove kolicine dase napravi....A tek posle je dosla informacija od Sir O.da ima vec napravljenih od starog GB-a.Ja sam zato i postavio oglas jer sam video da je bilo ranijeto isto pravljeno pa da vidim da li je mozda ostalo nesto....ali nema veze...
ZZZ Napisano Jul 5, 2011 Autor #99 Napisano Jul 5, 2011 I ne bi trebalo izjednacavati "Life"i "Person"ako life nije fer ne znaci da to isto vazi i za ljude
ZZZ Napisano Jul 6, 2011 Autor #100 Napisano Jul 6, 2011 @Steinkad vec citiras pogresno i ispravljas slova koja su greskom otkucanaevo i pravih citata sa temei to za skolski obrazovni program.post #68"Jest, kad si se već latio, napravi da ima i za nas nesposobne Cena po dogovoru (meni je dosta dva komada) ".post #72"@zeon & steinOK".post #78informacija da je ostalo prilagodnih podnozijaod proslog puta i da ne mora da se prave ponovo.i onda brze boljepost #80"SMS, 28 komada SOIC-8 na DIP-8Kaži kad i gde da šaljem pare.".posle toga moja molba da podelimote plocice nekako, posto sam ipak ja pokrenuo temu.i posle svega toga oni glupi citatiu stilu life is a bitch.vidimo se u sledecoj karmi
stein Napisano Jul 6, 2011 #101 Napisano Jul 6, 2011 Ma ja se ZZZ prijatelju, ništa ovde ne pitam.Do sada je već trebalo da bude jasno da SirOliver odlučuje kome će šta i koliko da distribuira od dostupne mu količine. Meni je i dalje sasvim dovoljno dva komada. Moj komentar koji, kao i većina svega što napišem treba da se shvati kao šala i drugarsko zadirkivanje, a ne podjebavanje i sprdanje. Ako kojim slučajem dobijem veću količinu od meni potrebne, častim te sa nekoliko komada adaptera. Mada, vidim da i ovde možda ne bi bilo zgoreg da se forum sa oglasima moderiše pa da može da se da oglas, a svi naknadni postovi budu prethodno odobreni od moderatora/administratora i samim tim, ukine šum koji stvaramo...
Ја sam sam Napisano Jul 6, 2011 #102 Napisano Jul 6, 2011 ЗЗЗ, Ја сам скроман и мани два комада завршавају посао. Хвала.
ZZZ Napisano Jul 6, 2011 Autor #103 Napisano Jul 6, 2011 Uspeo sam da izvucem 8 vrlo dobrih komadaiz buncha od 32ima za zeona 2stein 2 i meni 4samo da izbusim rupe i da nakalajisemono secenje je pain in the assali isekoh....Smanjio sam malo T na pegliali opet se nisu svi preneli dobroustvari mislim da je problem u mom stampacukoji ne prenosi to bas dobro.Sa nekim drugim boljim i novijim mislim da bi sve bilo jos bolje.
ZZZ Napisano Jul 6, 2011 Autor #104 Napisano Jul 6, 2011 Malo sam popravio fajlza nijansu sam skratio padove za smd i povecao masu oko dip rupapovecao sam i debljinu vodova
Peca Napisano Jul 6, 2011 #105 Napisano Jul 6, 2011 Ako zapne, napravi jedan pdf sa, recimo 4x4 kom... Pa cu ja da odradim foto postupkom, a vi secite i delite
Ја sam sam Napisano Jul 6, 2011 #106 Napisano Jul 6, 2011 Uspeo sam da izvucem 8 vrlo dobrih komadaima za zeona 2samo da izbusim rupe i da nakalajisemono secenje je pain in the assali isekoh...Што се мене тиче мени не мораш ни да сечеш ни да бушиш, и Ја волим да се мучим.
sir Oliver Napisano Jul 7, 2011 #109 Napisano Jul 7, 2011 Stein, SOIC 8 preuzeti. Pošiljka stiže. Ostali, hoćete li još da se mučite ili da uzmete na lak način? Milan se već mučio. Ima i 5 x 28soic-dip28 i 5 x 28ssop-dip28 zaostalih.
stein Napisano Jul 7, 2011 #110 Napisano Jul 7, 2011 Meni danas stigla dva OPA1632. Ne smem da otvorim kesicu jer ću ih očas pogubiti...
Preporučeni Komentari