Jump to content

Nodosauridae Edmontonia


gaggia

Preporučeni Komentari

da, sipijev F5 ulazi tune, inace kutija nije gadljiva i na druge varijante.. :Viannen_loungelizard: covek definitivno ima neverovatan dar, ali je smotan kao sajla sto se tice bio koje vrste samoreklame i trgovine.. ovakve stvari radi iz ljubavi.. prvi susret sa enterijerom njegovog stana me je frapirao.. ne da sam pozeleo da sve to posedujem, vec da ga iselim odatle, naravno uz malo slatkorecivog ubedjivanja :sarcastic_hand: da stvar bude cudnija, toliku skromnost retko gde sam video.. ja licno bih jako voleo da mu pravljenje ovakvih stvari bude jedino zanimanje i da od toga uspe da prehrani sebe i porodicu..medjutim, zali Boze nase zemlje i nemanja mogucnosti da se to ostvari..voleo bih da pljusnemo slike na BigDiy, ali sam mislio da sacekam skutijavanje..

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 1 year later...
  • 1 month later...

lepota je u oku ....... koje pokriva nakurnjak

 

:rofl:

 

kom' lepo .

kom' nije ......

 

edit: kako citam , gunj i nakurnjak su neophodni na oba vam kraja ........ dok GGGgggg cim ukljuci amp , sneg se sam ocisti iz ulice  :buehehe:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ja sam svojim pominjanjem ovcijeg kozuha i nakurnjaka zeleo da iskazem kompliment ekolosko tradicionalnoj estetici uredjaja.

mozda bas nemam zivotni ambijent u koji bi se uklopilo ovde gde sada zivim, ali kada bih imao neku kucicu za odmor u divljini, ne bih imao dileme. na gramofon bi stavio rogove od goveceta a na svaki zvucnik po prepariranog tetreba. 

u svakom slucaju postovanje za originalnost

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...