hifish Napisano Novembar 11, 2009 #67 Napisano Novembar 11, 2009 lako je tebi dok je brace cigana Talijana ....... E, da!Ja sam mislio na moje pretpojacalo koje je jos u nezavrsenoj DIY varijanti... Doci ce i to jedared na red...Ali je zato Babel o'ma u startu pravljen "Kako Bog zapoveda!"
andrics Napisano Novembar 11, 2009 Autor #68 Napisano Novembar 11, 2009 Zaboravih da napomenem. Ko kupuje XLR konektore, pazite se "original " Neutrika za sasiju . Ja sam kupio u RK ili ti Kelco i nemogu sad ni jedan XLR za kabal da prikljucim na njih, pogotovo na zenski sasijski.Naime plastika je velika , tako da kada pokusas da gurnes kon. za kabal unutra zaglavi se pre nego sto se zabravi . Posle toga su muke da se izvuce kon. na kablu iz konektora za sasiju.
stein Napisano Novembar 11, 2009 #70 Napisano Novembar 11, 2009 XLR-i koje sam kupovao u Lunar-u i Elementi i trojke i petice i na šasiju, i na kabel i muški i ženski, savršeno pašu na bilo šta drugo.
Sync Napisano Novembar 11, 2009 #71 Napisano Novembar 11, 2009 Koliko sam upucen...PSP elektronik iz novog sada ima najpovoljnije cene i poveci izbor neutrik konektora.
Ја sam sam Napisano Novembar 11, 2009 #72 Napisano Novembar 11, 2009 Нико у Србији, не продаје оригиналније Нојтрик конекторе од београдског предузећа" Декадас ", са најнижим ценама.Ако некоме треба било који " Н " конектор, скупите жеље па у ГБ, овај пут ћу Ја да организујем!Познајем као и увек, Власника предузећа.стоН_Колд
hifish Napisano Novembar 11, 2009 #73 Napisano Novembar 11, 2009 Нико у Србији, не продаје оригиналније Нојтрик конекторе од београдског предузећа" Декадас ", са најнижим ценама.Ако некоме треба било који " Н " конектор, скупите жеље па у ГБ, овај пут ћу Ја да организујем!Познајем као и увек, Власника предузећа.стоН_КолдE, onda nam daj jos podataka o cenama/modelima jer meni upravo treba jedan set XLR-ova (4 komaTa) za interkonekt kabel.
andrics Napisano Novembar 11, 2009 Autor #74 Napisano Novembar 11, 2009 @STEINElementa ima neke kineze koji se raspadnu za mesec dana, iz iskustva govorim imam ih na ALEPH-u. Hteo sam konektore koji ce da traju i kupio "original" neutrik . Na oko izgledaju solidno napravljen. @ StonMeni trebaju i za sasiju i za PCB i za kabal i muski i zenski itd . Daj neke cene ili tel doticne firme.
stein Napisano Novembar 11, 2009 #75 Napisano Novembar 11, 2009 @STEINElementa ima neke kineze koji se raspadnu za mesec dana, iz iskustva govorim imam ih na ALEPH-u. Hteo sam konektore koji ce da traju i kupio "original" neutrik . Na oko izgledaju solidno napravljen. U elementi ima nekih pet vrsta, zavisi od trenutačnog lagera i cene. Ove koje sam ja kupio nisam plaćao 80 i 90 dinara koliko koštaju najjeftiniji. Moji su bili u redu veličina 270 i 320 dinara, pozlaćeni kontakti, kvalitetna izvedba i finiš. Nemam uopšte problema. Ali video sam da imaju i đubreta. Svakako... (to se najviše prodaje)
Ја sam sam Napisano Novembar 11, 2009 #76 Napisano Novembar 11, 2009 Ако некоме треба било који " Н " конектор, скупите жеље па у ГБ, овај пут ћу Ја да организујем!стоН_Колд
hifish Napisano Novembar 11, 2009 #77 Napisano Novembar 11, 2009 стоН_КолдZa pocetak definisi "било који " Н " конектор". Jel to znaci bilo koji Neutrik?E sad posto oni imaju GOMILUUUU razlicitih modela i cena a ne znamo sta ima u ponudi... A mogli bi i da otvorimo novu temu ako postoji interesovanje da ne trujemo ovu temu.
Ја sam sam Napisano Novembar 11, 2009 #78 Napisano Novembar 11, 2009 стоН_Колд Za pocetak definisi "било који " Н " конектор". Jel to znaci bilo koji Neutrik? E sad posto oni imaju GOMILUUUU razlicitih modela i cena a ne znamo sta ima u ponudi... A mogli bi i da otvorimo novu temu ako postoji interesovanje da ne trujemo ovu temu. Да не би писао, цео назив написао сам "Н", Нојтрик.Чуј трујемо, ми је загадисмо . стоН_Колд
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah