Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Stein pouzdan ?e moj Ziko ....... i ti si ga prolupao cekajuci prolece ..........Stein moze samo meni biti pouzdan .......... :buehehe:

Daj mi reference za tu žicu, da vidim kako to izgleda, da ne lutam... Ne mora posrebrena...
  • Odgovora 32
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Dobro, znači 4 upredene je meni dovoljno k'o zvučnički...?Stein, reci, Ti si mi pouzdan, prob'o si i znaš posledice...'De ima ta žica da se kupi, da probam...?

0.15 ima da podereš ko beba novinsku 'artiju...Daj bre, tako tanka žica ne može ni da se terminiše a ne da spoji amp sa zvučnicima... :connie_nutzo: Ne pričam o kakvoći akustične nego mehaničke performanse..."Draga, jesi danas otvarala prozor da proveriš sobu?""Da, a što pitaš?""Ništa, ne sviraju mi zvučnici, biće da je promaja pokidala ove 0.15 kablove..."I mali pauci deblje kake od toga...:buehehe:
Napisano

"Draga, jesi danas otvarala prozor da proveriš sobu?""Da, a što pitaš?""Ništa, ne sviraju mi zvučnici, biće da je promaja pokidala ove 0.15 kablove..."I mali pauci deblje kake od toga...:buehehe:

Заборавио си да ће се пауци обрадовати хајтек паучини ;)
Napisano

Dobro, to mi je, od lokomotive, jasno. No, kakva je kakvoća akustične performanse...?Zen pominje neko izvlačenje...Još ne znam koji od ponuđenih cable-ova...Ovo je gore nego tajni sastanak Politbiroa IB-a u podrumu...

Napisano

Dobro, to mi je, od lokomotive, jasno. No, kakva je kakvoća akustične performanse...?Zen pominje neko izvlačenje...Još ne znam koji od ponuđenih cable-ova...Ovo je gore nego tajni sastanak Politbiroa IB-a u podrumu...

Imam ja dva nova kanistra puna fine engleske izmaglice, sveže zahvaćena sa engleske strane engleskog kanala... Time da napuniš kutije... :bathroom:
Napisano

Imam ja dva nova kanistra puna fine engleske izmaglice, sveže zahvaćena sa engleske strane engleskog kanala... Time da napuniš kutije... :bathroom:

Je l' mora da se otvara il' može kroz onu providnu sredinu...?
Napisano

Je l' mora da se otvara il' može kroz onu providnu sredinu...?

Ne, to se propušta kroz 0.15 žice... :buehehe:
Napisano

Ne, to se propušta kroz 0.15 žice... :buehehe:

A, polako, kao i engleski travnjak. Razumeo...
Napisano

A, polako, kao i engleski travnjak. Razumeo...

Neki to zovu "razrađivanje", neki "usviravanje", a neko jednostavno "privikavanje"...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...