Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Momak koji je napravio te slike sa muvama, ima ih na hiljade jer, kao biolog, radi sa njima... Ovo je, samo, odušak...Da nije tih "muva gofnara" mnogo bi manje znali o mnogim stvarima. Radio sam sa biolozima, genetičarima i znam koliko su vinske mušice važne. Ne za vino...Na stranu to što bi se, da nije "muva gofnara" davili u govnima...

Pa to je uvek tako... koristiš šta imaš...

Lako je biti umetnik u prepunom ateljeu. Kunst je to napraviti sa onim što imaš... Duh a ne materija(l)...
Napisano

e baš si me raskrink'o Postavljena slika

ma nek' sam High End, samo da nisam 'vaki post-7-126660918864_thumb.jpg dustblower Postavljena slika

:buehehe:
Napisano

U Ukrajini nikad čovek ne može biti siguran. Low tech siguronosni sistem... Za low tech/low budget auto...

Postavljena slika

Napisano

"Momak" koji je to uslikao i aranzira se zove Magnus Muhr, 39 godina i zivi u Karlskuga:i, u mom komsiluku!http://www.fotosidan.se/member/view.htm?ID=102411 ... kliknite na "Bilder" ili njegova komercijalna stranica: http://www.muhrfoto.se/

Onda sam ja mog sina pogrešno razumeo. Nisam bio pažljiv na času... Izvinjavam se na dezinformaciji...
Napisano

Evo mog licnog doprinosa svetskoj umetnosti, doduse samo u oblasti fotografije!!!Onaj prijatno zaokruzeni tip, sa bradom sam ja, za one koji me ne znaju. I u Kjotu duvao vetar pa mi naduvao duks :buehehe: !!!

post-19-126675042932_thumb.jpg

Napisano

Evo mog licnog doprinosa svetskoj umetnosti, doduse samo u oblasti fotografije!!!

Onaj prijatno zaokruzeni tip, sa bradom sam ja, za one koji me ne znaju. I u Kjotu duvao vetar pa mi naduvao duks :buehehe: !!!

Ha ha :cheers: . Bio cunami jel da :cheers: . I šta kažu gejše na kraju :cheers: ???

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...