zerowaf Napisano Oktobar 27, 2011 #1366 Napisano Oktobar 27, 2011 Jedno pitanje za tzv. "mačkare" : jel mace ili kuce biraju mesta sa negativnim zračenjem?Kažu da mace biraju mjesta sa negativnom energijom, a psi sa pozitivnom. Zanimljivo da moji "tigrovi" vole spavati baš na mjestu u kući ispod kojeg je bunar. (duga priča o arhitektonskim rješenjima na Balkanu... )Nemoj sada neko da mi kaže da maštam. Znam. Maštam. Ali ne plaćam porez na maštanje.... još Loto sam uplatio do sada dva puta i to obadva puta kada je u Hr. probijan rekord za mogući JackPot i mogu reči da sam imao slične maštarije. . Da bi bilo uživanja u positive energy, mora postojati i negative. Pomirimo se s tim i to je to...Potpuno točno! Nema svjetla bez mraka, niti sreće bez nesreće. Jin i jang! Sve je u nekoj ravnoteži....barem većini nas.Kada ti je dobro - nemoj se previše piriti jer će brzo proći.Kada ti je loše - nemoj očajavati jer će brzo proći.Iako je dječja pjesma jako je poučna - http://www.blog.hr/print/id/1625986179/tvoja-staza-by-ratko-zvrko.html
sir Oliver Napisano Oktobar 27, 2011 #1367 Napisano Oktobar 27, 2011 Malo je reći da je sadržaj ove poruke degutantan. Daj bre Sire, čoveče, kuliraj malo. Najdobronamernije moguće ti pišem. Dobro razmisli o fotosima koje postuješ i onome o čemu pišeš. Samo se zakopavaš bez razloga. Pivce ili u mom slučaju kupinovo vince rešavaju stvar sigurno. Chill out Zvu
krvimozak Napisano Oktobar 28, 2011 #1368 Napisano Oktobar 28, 2011 Да се жениш!E, ako oce da se zeni, Zvule mora da slusa Vajtsnejk!!
Zvu Napisano Oktobar 28, 2011 #1369 Napisano Oktobar 28, 2011 I da stavim lonac na glavu i okrenem sedam puta u jednu stranu i sedam puta u drugu
ManicP Napisano Oktobar 28, 2011 #1370 Napisano Oktobar 28, 2011 E, ako oce da se zeni, Zvule mora da slusa Vajtsnejk!!I da pušti kosu...
krvimozak Napisano Oktobar 28, 2011 #1371 Napisano Oktobar 28, 2011 I da stavim lonac na glavu i okrenem sedam puta u jednu stranu i sedam puta u drugu Vidim da si nacitan...Inace, kao neko ko se zenio 4 puta (dve zvanicne i dve nezvanicne) mogu samo da ti kazem da je istina ona prica: Nisu sve zene iste, ima i gorih! I jos malo razbijanja iluzija: Muz je ime za onog koji vas je nekada voleo. Zena je ime za onu koja je volela drugog a udala se za vas.
krvimozak Napisano Oktobar 28, 2011 #1373 Napisano Oktobar 28, 2011 Kako nam je ovo do sada promaklo?
vasko Napisano Oktobar 28, 2011 #1374 Napisano Oktobar 28, 2011 Zena je ime za onu koja je volela drugog a udala se za vas.ima istine, jer zene idu iz krajnosti u krajnost, recimo prvo se lozi na nekog bed boya i slicno, i kad se opece onda ode u krajnost pa trazi nekog poslusnog maminog sina, pa kad joj ovaj dosadi pukne i opet bed boya i tako u krug
ManicP Napisano Oktobar 28, 2011 #1375 Napisano Oktobar 28, 2011 ima istine, jer zene idu iz krajnosti u krajnost, recimo prvo se lozi na nekog bed boya i slicno, i kad se opece onda ode u krajnost pa trazi nekog poslusnog maminog sina, pa kad joj ovaj dosadi pukne i opet bed boya i tako u krugUmesto zene upises muskarci, umesto boy girl, umesto sina ćerku i opet mož da važi.
sir Oliver Napisano Oktobar 28, 2011 #1377 Napisano Oktobar 28, 2011 timing is everythinghttp://thechive.com/2011/10/28/timing-is-everything-26-photos/
sir Oliver Napisano Oktobar 28, 2011 #1378 Napisano Oktobar 28, 2011 Zašto mačor ugrize mačku za vrat kad treba da je HmHm?
sir Oliver Napisano Novembar 1, 2011 #1385 Napisano Novembar 1, 2011 Laptop made of wood? Videli ste već. Kućište od bambusa. Za zeleno ekološki svesne yapije. E, pa ovo je nešto drugo Dve krede i tablica za pisanje. Samo 56$
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah