Walter Napisano April 2, 2010 #45 Napisano April 2, 2010 Ima li ko neku svežu informaciju u vezi knjige?
zerowaf Napisano April 3, 2010 #46 Napisano April 3, 2010 Ima li ko neku svežu informaciju u vezi knjige? Dobro pitanje! Ako je već tiskana i netko bude išao na Jadran autoputem "Bratstva i jedinstva" mogao bi mi je usput ponijeti...
zika Napisano April 3, 2010 #47 Napisano April 3, 2010 Ima li ko neku svežu informaciju u vezi knjige? Ja znam, samo, da sam se pretplatio, uredno, davno. Videćemo...
Walter Napisano Maj 5, 2011 #48 Napisano Maj 5, 2011 Evo sveža informacija: knjigu sam preuzeo juče. Evo utisaka:Pozitivno:- knjiga se od prethodnog izdanja dosta "ugojila"- postojeća poglavlja su uglavnom dopunjena i izmenjena, dodata su nova- dodati su interesantni projekti stručnih saradnika za samogradnju pojačavača- među prikazanim projektima u knjizi ima onih iz autorove manufaktureOno što smatram nekorektnim:- pretplata je vršena pre skoro DVE godine. Posle predugog kašnjenja bez ikakvih obaveštenja od strane autora (ja sam u jednom periodu i zaboravio na celu stvar), knjiga je konačno izašla- u pretplati cena je bila razumnih 14€/tvrdi povez. Sada je cena narasla na 30€. Mislim da bi bilo korektno da se pretplatnicima razlika u ceni ne naplaćuje- štampa, tj. povez je mogao da bude kvalitetniji (pogotovo po ovoj ceni). Moj primerak (mislim i cela serija tvrdog poveza) ima savijene korice i stranice i potrebno je ispravljanje metodom presovanja u kućnoj radinosti (valjda to treba da bude u skladu sa DIY filozofijom čitalaca )U svakom slučaju pozdravljam izlazak novog izdanja knjige, čije je prvo izdanje davno rasprodato i preporučujem je svima koji bi želeli da se upoznaju sa ovom oblašću. Ipak, ostaje malo gorak ukus zbog gore pomenutog
dranix Napisano Maj 5, 2011 #49 Napisano Maj 5, 2011 Bez namere da kritiziram knjigu koju nisam video.Ne postoji knjiga u kojoj moze da bude prisutno sve pa da procitamo jednu i kraj.Predlazem svima koji vec nisu da uce engleski jezik umesto da cekaju "kompilaciju" na srpskom u bilo kom smislu.Ne znam zasto ali ja odavno podrazumevam poznavanje najmanje engleskog jezika u dovoljnoj meri da moze makar da se razume tekst koji se cita.Zao mi je sto ce ta knjiga biti verovatno finansijski promasaj jer je trziste takve literature malo i u svetskim razmerama a kamoli ograniceno srpskim jezikom.Na stranu to sto internet i BRZA razmena informacija ubija stampani materijal mada i ja volim da citam sa papira vise nego sa monitora bez obzira na cenuDa se ne upustam u razmatranje zasto je tako ali je potrebno procitati i po mogucstvu razumeti mnogo knjiga ili napisa da bi se samo stekla slika o nekoj oblasti a tek da bi se steklo znanje i haaajjj.Shvatite da pazljivo citanje ovog ili slicnih foruma, rekoh namerno PAZLJIVO u mnogome ubrzava shvatanje audio sveta.Naucite ako vec niste da postujete tudje iskustvo jer bi vam trebalo mnogo vremena da se u isto ili slicno uverite uceci na svojim greskama.
Ја sam sam Napisano Maj 5, 2011 #50 Napisano Maj 5, 2011 - u pretplati cena je bila razumnih 14€/tvrdi povez. Sada je cena narasla na 30€. Mislim da bi bilo korektno da se pretplatnicima razlika u ceni ne naplaćujeЈел бар има неко образложење за разлику?
Walter Napisano Maj 5, 2011 #51 Napisano Maj 5, 2011 Objašnjenje je da je knjiga mnogo obimnija nego što je u početku zamišljena. U stvari, pretpostavljam da je izostanak sponzora uslovio cenu (pogledaj u svom primerku, koliko je sponzora bilo u prvom izdanju).
Ја sam sam Napisano Maj 5, 2011 #52 Napisano Maj 5, 2011 U stvari, pretpostavljam da je izostanak sponzora uslovio cenu (pogledaj u svom primerku, koliko je sponzora bilo u prvom izdanju).Не нађох ни једног!
dunavko Napisano Maj 5, 2011 #53 Napisano Maj 5, 2011 Knjiga je preko 700 strana,bila je 14 eura u pretplati pre vise od dve godine a njena cena je sada 30 eura.Tvrde korice ,ima svasta ima i samogradnje saradnika pa cak i cd disk sa izborom muzike tih saradnika.Za svakoga po nesto a za nekoga i nista.Uvek ce biti i ovakih i onakih i to je lepota zivota,ta raznolikost. cini lepsim zivot i cini ga podnosljivijim.Vredi je imati na polici pod uslovom da imas pare.Valjda ce se negde nadju,necu pijem pivo dve nedelje.Taman da malo spadne stomak.
Walter Napisano Maj 5, 2011 #54 Napisano Maj 5, 2011 Не нађох ни једног!Moja greška, nešto sam pomešao
zika Napisano Maj 6, 2011 #55 Napisano Maj 6, 2011 Preuzeo sam knjigu danas. Biće to, koliko vidim, dûgo druženje...
Ја sam sam Napisano Maj 6, 2011 #56 Napisano Maj 6, 2011 Preuzeo sam knjigu danas. Biće to, koliko vidim, dûgo druženje...Ако, ако не заборави пиво!
zika Napisano Maj 6, 2011 #57 Napisano Maj 6, 2011 Ако, ако не заборави пиво!Na pivo sam zaboravio, odavno...Gospodin Nikola Vukušić me je, propisno, oko toga, danas, izgrdio...
Ја sam sam Napisano Maj 6, 2011 #58 Napisano Maj 6, 2011 Na pivo sam zaboravio, odavno...Gospodin Nikola Vukušić me je, propisno, oko toga, danas, izgrdio...Е нека је .
zika Napisano Maj 6, 2011 #59 Napisano Maj 6, 2011 Е нека је .Niko nije savršen, ponajmanje moja malenkost...
Ја sam sam Napisano Maj 6, 2011 #60 Napisano Maj 6, 2011 Niko nije savršen, ponajmanje moja malenkost...Ма ни пиво није нешто! Сећам се и бољих.Извињавам се на офу!
zerowaf Napisano Maj 6, 2011 #61 Napisano Maj 6, 2011 Imam pitanje!Može li se ta knjiga kupiti u slobodnoj prodaji i, ako može, u kojoj knjižari?Zamolio bih svog "kulturnog atachea" da mi ju kupi i ponese kad dolazi kući.P.S. Po mogućnosti u Beogradu da ne gnjavim čovjeka da se voza po Srbiji tražeći knjigu za mene.
zika Napisano Maj 6, 2011 #62 Napisano Maj 6, 2011 Ja bih pitao, odmah, Gospodina Nikolu Vukušića. Verujem da ih ima na raspolaganju jer ih je nosio u Umag...http://www.tubeaudiolab.co.rs/cevi.htmlJavi ako je potrebno neko posredovanje... Mada, ne verujem. Požurio bih, jedino, dok ne spusti brod u Dunav...Ugledah, na audiohard.com: http://www.infoelektronika.net/knjiga/n=Hi-Fi%20Lampaska%20pojacala
zerowaf Napisano Maj 6, 2011 #63 Napisano Maj 6, 2011 Ako sam dobro razumio, gosp. Nikola ima lokal u koji se može ušetati i kupiti knjiga sa police, a nalazi se u Zemunu?Edit: Vidim da si dopunio post. Tenx! Koristit će mi i to, ako prijatelju neće biti usput kroz Zemun.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah