Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

ma opusteno zvu nema ovde jos nikakvih strasti , niti ih je kad bilo kad je Vule u pitanjuovo je cisto nadmudrivanje

Napisano

"E, jebaga, kude stuce bre" tema na fifiju? :scratch_head:

Hoćeš Ljubin ili Pajin broj? Pozovi pa ih pitaj.. :Viannen_loungelizard:Nego hajde zaista da se probamo vratiti na temu..ja sam duduk za elektroniku ali mi je Sipijevo objašnjenje koje je doduše sada nestalo krajnje logično...da li postoji nešto slično barem u pokušaju da opravda usmeravanje ili je to zaista toliko trivijalno..
Napisano

usput - primetio sam da se ona stranica (u kojoj je vule opet krenuo da uci pameti perjanice domace periodike ) naprasno menja .........

Obrisase celu temu - pa koji sam im krasni pis'o onoliko objasnjenje - ocigledno tamo liderima nije stalo do toga da narod nesto nauci, neznalicama je lakse manipulisati...
Napisano

Obrisase celu temu - pa koji sam im krasni pis'o onoliko objasnjenje - ocigledno tamo liderima nije stalo do toga da narod nesto nauci, neznalicama je lakse manipulisati...

napisi ovde nisam ni stigao da vidim o cemu se radi :scratch_head:
Napisano

kasno si ga sacuvao ne vidi se Jumamada - i Juma mu tu dodje kao Don Kijote ...... prePotemkinove su ti te vetrenjace .

Napisano

kasno si ga sacuvao

ne vidi se Juma

mada - i Juma mu tu dodje kao Don Kijote ...... prePotemkinove su ti te vetrenjace .

Evo ti ga Juma, 'bo ti on svastiku :buehehe: :

"W. Studer: Single-ended audio signal (činč) je jednosmerna pulsirajuća struja...

Sipi: To je oksimoron i budalastina. Upravo ova vrsta lupetanja je ono zasto ozbiljan svet audiofile smatra dilejama.

Vrsta konektora (činč) ne odredjuje prirodu signala koji provodi.

Audio signal je jedino, samo i uvek naizmenicni napon promenljiv u vremenskom, frekventnom i amplitudnom domenu.

Direktivnost vodova je posebna tema i o njoj moze biti reci tek kad se bavimo signalima frekvencije reda velicine GigaHerca, tj. kada fizicka priroda signala pocinje iz talasne da prelazi u partikularnu.

Dakle, please, bez lupetanja napamet, jeste da je na taj nacin lako varati neuke i prodavati im svasta, ali na duge staze to cini jako losu uslugu zajednici."

Napisano

e - nek' si mu reko za tu partikularnu ........ :sarcastic_hand:

Je l' to ono što su mene učili: korpuskularno (corpuscular)...? Ma, to je, bre, čestično... Talasate, bre, česticama...
Napisano

Možda je i pod broj 1. da se ne vidi kako se Willi nalupetao. Očigledno "managment foruma" ima mlogo visoko mišljenje o sebi...bez pokrića, naravno. Kakva ekipa. :buehehe:
Napisano

Možda je i pod broj 1. da se ne vidi kako se Willi nalupetao. Očigledno "managment foruma" ima mlogo visoko mišljenje o sebi...bez pokrića, naravno. Kakva ekipa. :buehehe:

da ga ima, ne bi brisao...ima nesto u vezi dostojanstva, samo ne mogu da se setim sta ? :sarcastic_hand: jos grdje ovako..
Napisano

ma ajde nije to bitno - nego zaludno ispravljanje krivih drinajesmo li bolji ili gori od njih tamo uopste nije bitno .bitno je da su oni tamo a mi ovamo i da tako mora da budeimamo mi ovde dovoljno zabave/gluposti/sujete i bez gledanja u tudju avlijujednostavno - statistika pokazuje neumoljivost zivotnih zakona i prakse .e sad - generalni kriterijumi , ciljevi i nacini mogu da nam se razlikuju ..... i treba da nam se razlikuju .

Napisano

Na istom, malom i uskom prostoru zivimo i znamo se, istim hobijem se bavimo, iste interese i zanimanja delimo - srecemo se. Zato mi smetaju nadobudne/prazne/lazne price koje dezavuisu ideju cele zajednice - da se zna i postigne vise, da se prestane sa obmanama i mistifikacijama koje zloupotrebljavaju ljudsko poverenje i dobru volju.Da smo bogati delili bi pare tamo gde smo zainteresovani - ovde dajemo doprinos koji mozemo, delimo ono sto znamo i umemo...

Napisano

a znam ja to Sipi

no - vidis da svaki put kad neko odavde postuje kod njih - sa takvim i samo takvim interesom - opet ispadne da upadas u tudji zabran i pisas nekome u pojilo ;

kao i uvek - napadnu te da trazis musterije ( koje ispod zita sigurno i daju svajserima na popravku - sto mi znamo medjusobno po razmenjenim informacijama ) i slicne stvari .

ne treba mi da me iko tapse po ramenu , niti tebi , e da bi onda eventualno i napisano imalo tezinu argumenta kojeg ne moras krvlju da potpisujes

argumenti se online potpisuju stecenim kredibilitetom i reputacijom .

ne pada mi na pamet da ja reputaciju stecenu iz ciste ljubavi prema zanatu i esnafu stavljam u isti rang sa mastiljarama i onima koji cine da se posteni ljudi sa imenom identicnim njihovom nicku prevrcu u grobovima .

bio ,probao , video da komunikacije nema ;

a sam Bog zna da sam postovao i domacina i domacinsko ;

jedini je Chowek bio normalno bice za komunikaciju i razmenu ideja za dobrobit tadasnje zajednice .

neznanje nije greh - tastina jeste .

a protiv nje i ne mozes bas lako , bar ne kad neko koristi poluge vlasti protiv tebe .

edit:

verovatno je ono sto hocu da kazem - ete ovde napravismo kindegarten -pa ko je voljan da uci i pouci - ovde moze to slobodno - bez igrica i podmestanja .

Napisano

mislis - "ipak se okrece !" ?mogu da se kladim da Vule ne zna iz kojeg je to filma ......... :buehehe:

Napisano

mislis - "ipak se okrece !" ?mogu da se kladim da Vule ne zna iz kojeg je to filma ......... :buehehe:

To je iz onog akcionog:"Zorica i njih petorica", kad su probali nesto novo sa glavnom junakinjom... :buehehe:
Napisano

Aman ljudi, rasplakaćete me...temu sam pokrenuo tamo zato što sam pretpostavio da će se neko upecati, nisam ni sanjao da će to biti kapitalac...izmedju nas teza o imbecilnosti usmerenih kablova nije originalno moja već Saletova, ja sam je samo vešto poturio filozofima...iskreno mi je žao što se nisam suzdržao i pustio da se lupeta još par dana ali ni ovako nije loše..

Napisano

Jel' to nesto kao:"ne pada sneg da pokrije breg nego da svaka zverka pokaze svoj trag" ?Pa dobro, nije ni to najgori motiv za ucesce na forumu - nek se vidi ko je ko i sta je sta - truba je samo to sto te cesto ponese mracna strana Sile pa gubis kredibilitet zbog jeftinih poena...

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...