Zen Mod Napisano Novembar 28, 2010 #45 Napisano Novembar 28, 2010 ma opusteno zvu nema ovde jos nikakvih strasti , niti ih je kad bilo kad je Vule u pitanjuovo je cisto nadmudrivanje
krvimozak Napisano Novembar 28, 2010 #46 Napisano Novembar 28, 2010 Kad vec pominjete filmovehttp://www.youtube.com/watch?v=QOFCHgCWp9M"E, jebaga, kude stuce bre" tema na fifiju?
VukJov Napisano Novembar 28, 2010 Autor #47 Napisano Novembar 28, 2010 "E, jebaga, kude stuce bre" tema na fifiju? Hoćeš Ljubin ili Pajin broj? Pozovi pa ih pitaj.. :Viannen_loungelizard:Nego hajde zaista da se probamo vratiti na temu..ja sam duduk za elektroniku ali mi je Sipijevo objašnjenje koje je doduše sada nestalo krajnje logično...da li postoji nešto slično barem u pokušaju da opravda usmeravanje ili je to zaista toliko trivijalno..
Sipi Napisano Novembar 28, 2010 #48 Napisano Novembar 28, 2010 usput - primetio sam da se ona stranica (u kojoj je vule opet krenuo da uci pameti perjanice domace periodike ) naprasno menja .........Obrisase celu temu - pa koji sam im krasni pis'o onoliko objasnjenje - ocigledno tamo liderima nije stalo do toga da narod nesto nauci, neznalicama je lakse manipulisati...
Mikorist Napisano Novembar 28, 2010 #49 Napisano Novembar 28, 2010 Obrisase celu temu - pa koji sam im krasni pis'o onoliko objasnjenje - ocigledno tamo liderima nije stalo do toga da narod nesto nauci, neznalicama je lakse manipulisati...napisi ovde nisam ni stigao da vidim o cemu se radi
Sipi Napisano Novembar 28, 2010 #50 Napisano Novembar 28, 2010 Evo zadnje verzije pred brisanje:USMERENI KABLOVI - HiFi forumi.htmtreba skinuti fajl na HD pa ga otvoriti odatle
Sipi Napisano Novembar 28, 2010 #51 Napisano Novembar 28, 2010 A evo ga kao PDF:USMERENI KABLOVI -.pdf
Zen Mod Napisano Novembar 28, 2010 #53 Napisano Novembar 28, 2010 kasno si ga sacuvao ne vidi se Jumamada - i Juma mu tu dodje kao Don Kijote ...... prePotemkinove su ti te vetrenjace .
Sipi Napisano Novembar 28, 2010 #54 Napisano Novembar 28, 2010 kasno si ga sacuvao ne vidi se Juma mada - i Juma mu tu dodje kao Don Kijote ...... prePotemkinove su ti te vetrenjace . Evo ti ga Juma, 'bo ti on svastiku :"W. Studer: Single-ended audio signal (činč) je jednosmerna pulsirajuća struja... Sipi: To je oksimoron i budalastina. Upravo ova vrsta lupetanja je ono zasto ozbiljan svet audiofile smatra dilejama. Vrsta konektora (činč) ne odredjuje prirodu signala koji provodi. Audio signal je jedino, samo i uvek naizmenicni napon promenljiv u vremenskom, frekventnom i amplitudnom domenu. Direktivnost vodova je posebna tema i o njoj moze biti reci tek kad se bavimo signalima frekvencije reda velicine GigaHerca, tj. kada fizicka priroda signala pocinje iz talasne da prelazi u partikularnu. Dakle, please, bez lupetanja napamet, jeste da je na taj nacin lako varati neuke i prodavati im svasta, ali na duge staze to cini jako losu uslugu zajednici."
Zen Mod Napisano Novembar 28, 2010 #55 Napisano Novembar 28, 2010 e - nek' si mu reko za tu partikularnu ........
zika Napisano Novembar 28, 2010 #56 Napisano Novembar 28, 2010 e - nek' si mu reko za tu partikularnu ........ Je l' to ono što su mene učili: korpuskularno (corpuscular)...? Ma, to je, bre, čestično... Talasate, bre, česticama...
BokiTokiVoki Napisano Novembar 28, 2010 #57 Napisano Novembar 28, 2010 Obrisase celu temu - pa koji sam im krasni pis'o onoliko objasnjenje - ocigledno tamo liderima nije stalo do toga da narod nesto nauci, neznalicama je lakse manipulisati...Možda je i pod broj 1. da se ne vidi kako se Willi nalupetao. Očigledno "managment foruma" ima mlogo visoko mišljenje o sebi...bez pokrića, naravno. Kakva ekipa.
gaggia Napisano Novembar 28, 2010 #58 Napisano Novembar 28, 2010 Možda je i pod broj 1. da se ne vidi kako se Willi nalupetao. Očigledno "managment foruma" ima mlogo visoko mišljenje o sebi...bez pokrića, naravno. Kakva ekipa. da ga ima, ne bi brisao...ima nesto u vezi dostojanstva, samo ne mogu da se setim sta ? jos grdje ovako..
Zen Mod Napisano Novembar 28, 2010 #59 Napisano Novembar 28, 2010 ma ajde nije to bitno - nego zaludno ispravljanje krivih drinajesmo li bolji ili gori od njih tamo uopste nije bitno .bitno je da su oni tamo a mi ovamo i da tako mora da budeimamo mi ovde dovoljno zabave/gluposti/sujete i bez gledanja u tudju avlijujednostavno - statistika pokazuje neumoljivost zivotnih zakona i prakse .e sad - generalni kriterijumi , ciljevi i nacini mogu da nam se razlikuju ..... i treba da nam se razlikuju .
Sipi Napisano Novembar 28, 2010 #60 Napisano Novembar 28, 2010 Na istom, malom i uskom prostoru zivimo i znamo se, istim hobijem se bavimo, iste interese i zanimanja delimo - srecemo se. Zato mi smetaju nadobudne/prazne/lazne price koje dezavuisu ideju cele zajednice - da se zna i postigne vise, da se prestane sa obmanama i mistifikacijama koje zloupotrebljavaju ljudsko poverenje i dobru volju.Da smo bogati delili bi pare tamo gde smo zainteresovani - ovde dajemo doprinos koji mozemo, delimo ono sto znamo i umemo...
Zen Mod Napisano Novembar 28, 2010 #61 Napisano Novembar 28, 2010 a znam ja to Sipi no - vidis da svaki put kad neko odavde postuje kod njih - sa takvim i samo takvim interesom - opet ispadne da upadas u tudji zabran i pisas nekome u pojilo ; kao i uvek - napadnu te da trazis musterije ( koje ispod zita sigurno i daju svajserima na popravku - sto mi znamo medjusobno po razmenjenim informacijama ) i slicne stvari . ne treba mi da me iko tapse po ramenu , niti tebi , e da bi onda eventualno i napisano imalo tezinu argumenta kojeg ne moras krvlju da potpisujes argumenti se online potpisuju stecenim kredibilitetom i reputacijom . ne pada mi na pamet da ja reputaciju stecenu iz ciste ljubavi prema zanatu i esnafu stavljam u isti rang sa mastiljarama i onima koji cine da se posteni ljudi sa imenom identicnim njihovom nicku prevrcu u grobovima . bio ,probao , video da komunikacije nema ; a sam Bog zna da sam postovao i domacina i domacinsko ; jedini je Chowek bio normalno bice za komunikaciju i razmenu ideja za dobrobit tadasnje zajednice . neznanje nije greh - tastina jeste . a protiv nje i ne mozes bas lako , bar ne kad neko koristi poluge vlasti protiv tebe . edit: verovatno je ono sto hocu da kazem - ete ovde napravismo kindegarten -pa ko je voljan da uci i pouci - ovde moze to slobodno - bez igrica i podmestanja .
Sipi Napisano Novembar 28, 2010 #62 Napisano Novembar 28, 2010 Sve je tako, al' ja jos gajim mladalacki entuzijazam...
Zen Mod Napisano Novembar 28, 2010 #63 Napisano Novembar 28, 2010 mislis - "ipak se okrece !" ?mogu da se kladim da Vule ne zna iz kojeg je to filma .........
Sipi Napisano Novembar 28, 2010 #64 Napisano Novembar 28, 2010 mislis - "ipak se okrece !" ?mogu da se kladim da Vule ne zna iz kojeg je to filma ......... To je iz onog akcionog:"Zorica i njih petorica", kad su probali nesto novo sa glavnom junakinjom...
VukJov Napisano Novembar 28, 2010 Autor #65 Napisano Novembar 28, 2010 Aman ljudi, rasplakaćete me...temu sam pokrenuo tamo zato što sam pretpostavio da će se neko upecati, nisam ni sanjao da će to biti kapitalac...izmedju nas teza o imbecilnosti usmerenih kablova nije originalno moja već Saletova, ja sam je samo vešto poturio filozofima...iskreno mi je žao što se nisam suzdržao i pustio da se lupeta još par dana ali ni ovako nije loše..
Sipi Napisano Novembar 28, 2010 #66 Napisano Novembar 28, 2010 Jel' to nesto kao:"ne pada sneg da pokrije breg nego da svaka zverka pokaze svoj trag" ?Pa dobro, nije ni to najgori motiv za ucesce na forumu - nek se vidi ko je ko i sta je sta - truba je samo to sto te cesto ponese mracna strana Sile pa gubis kredibilitet zbog jeftinih poena...
Preporučeni Komentari