Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ja to vidim ovako:Englez lepo zamisli pojcalce, na papiru je to sve ok, ali kad krene da ga pravi, pocne da cicijasi.Zvucnik kusa ampere na kutlace a pojacalo nije uglavnom sposobno da u duzem vremenskom razdoblju izdrzi takvu torturu, pale se zastite, gore plocice, crkavaju tranzistori a ocajni vlasnici se tese da imaju unfuckable engleski sound...

ovo je za patkometriju :crazyrocker:
  • Odgovora 109
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

E, danas sam sasvim slučajno svratio u subotičku prodavnicu. Ima neke super male Behringer kutije za oko 4500 dinara, ali nisam siguran da li to pokriva par ili komad. Pasiva. Uleteo sam par minuta pre zatvaranja radnje a pošto nisam ušao da kupujem, nisam hteo da gnjavim i zadržavam prodavca... http://www.mitrosmusic.com/proizvod/1112-Behringer-MONITOR-SPEAKERS-1C-BK/

Postavljena slika

Napisano

minika nije Engleski zvuk no Srpski :buehehe: + nemam ovako dobre zvucnike ......... :blackeye:no minika ovo sije za medalju :Viannen_loungelizard:EDITOpis kako zvuci Mini Babelfish J dao sam ovde koga zanima:http://www.diyaudio....ndpost__p__8726

mozes ti da imas jeftine a dobre zvucnika za sitne pare pitaj Slobu kako :rofl:to naravno - kad nadjes pos'o ........ :sarcastic_hand:
Napisano

minika nije Engleski zvuk no Srpski :buehehe: + nemam ovako dobre zvucnike ......... :blackeye:no minika ovo sije za medalju :Viannen_loungelizard:EDITOpis kako zvuci Mini Babelfish J dao sam ovde koga zanima:http://www.diyaudio....ndpost__p__8726

"kad se zgreje, zvuk postaje ... topao"... :to_become_senile:
Napisano

ipak je "engez" br 1

a danci haraju svetom :coffee:

nerro, poslusaj nekoliko engleskih kutija, nekoliko pojacala i imaces dojam sta je to engleski zvuk...

ja ne znam sta je tacno a i ne interesuje me, to je manje bittna stvar u hifi-u

Napisano

a danci haraju svetom :coffee:

nerro, poslusaj nekoliko engleskih kutija, nekoliko pojacala i imaces dojam sta je to engleski zvuk...

ja ne znam sta je tacno a i ne interesuje me, to je manje bittna stvar u hifi-u

Čo'ek je sada zauzet nekim privatnim obavezama, ima neku pirotehniku da odradi..

Postavljena slika

:buehehe:

Napisano

Čo'ek je sada zauzet nekim privatnim obavezama, ima neku pirotehniku da odradi..

Postavljena slika

:buehehe:

:Viannen_loungelizard:

post-672-032422800 1287342450_thumb.jpg

Napisano

Ako ovo nije englez ne znam sta je.Postavljena slika

orman za fina engleska odela
Napisano

Ta kutija svira do ooNema dovoljno prostora za garderobu, to im je možda mana :hot:

post-205-035629400 1287386108_thumb.jpg

Napisano

Ta kutija svira do ooNema dovoljno prostora za garderobu, to im je možda mana :hot:

post-2-075253200 1287387391_thumb.jpg

nema mesta za krpice , al' zato ima mesta za pamet :buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...