gaggia Napisano April 16, 2013 #68 Napisano April 16, 2013 ne navlacite jedan drugoga na ban, jer to nikom ne ide u prilog + obojica znate da je post + ne znate se licno +++ budete li me ignorisali, spalicu vas - pogotovo crnog
crni. Napisano April 16, 2013 #69 Napisano April 16, 2013 cackaj mecku i dalje. ajde neću...sviđa mi se ovde pa glupo da dobijem tarabu zbog malo neslaganja pa ja trajno banovan na dva foruma zato što sam opleo po preprodavcima i sad treba da popijem tarabu pod optužbom da sam na strani preprodavaca naprotiv, treba da budem tretiran kao prvoborac i da zaradim penziju
Mikorist Napisano April 16, 2013 #70 Napisano April 16, 2013 ajde neću...sviđa mi se ovde pa glupo da dobijem tarabu zbog malo neslaganja pa ja trajno banovan na dva foruma zato što sam opleo po preprodavcima i sad treba da popijem tarabu pod optužbom da sam na strani preprodavaca daj bre, koji paradoks skinuta ti je opomena (bio sam ubedjen u drugo , verovatno sam pogresio)
gaggia Napisano April 16, 2013 #71 Napisano April 16, 2013 imate obojica poziv za izuvanje babuskama + meze (pice se podrazumeva)
Daudio Napisano April 16, 2013 #72 Napisano April 16, 2013 imate obojica poziv za izuvanje babuskama + meze (pice se podrazumeva) Мислиш пола бабушке ЕДИТ: А у вези теме, лично ми се згадило пословање са препродавцима,агенцијама и посредницима. Не мало пута ми се десило да ми неко нешто тражи,куми и моли а иза свих тих молби се види да већ има неког купца. Но одкад је света и века препродаваца ће бити,јер то је њихов начин егзистенције...на нама је да се сами заштитимо од таквих врста пословања.
gaggia Napisano April 16, 2013 #73 Napisano April 16, 2013 Мислиш пола бабушке a ne! Dve cele polovine, da preciziramo
Daudio Napisano April 16, 2013 #75 Napisano April 16, 2013 Неће да може! Један канал са једном угрејаном половином, она друга ладна је гратис, Други канал је под хипотеком са све угрејаном и ладном пловином
gaggia Napisano April 16, 2013 #76 Napisano April 16, 2013 jooooj ala volem ovoga mi Daudi-a, tacno mi dodje da dozivotno budem pod hipotekom, da mi uvek u pameti i pri srcu bude
Woland Napisano April 16, 2013 #77 Napisano April 16, 2013 jooooj ala volem ovoga mi Daudi-a, tacno mi dodje da dozivotno budem pod hipotekom, da mi uvek u pameti i pri srcu bude Ma boli te uvo, sad si vlast, uvek možeš da ga banuješ, prodaš pojačalo i odeš na Havaje
gaggia Napisano April 16, 2013 #78 Napisano April 16, 2013 jes pa da ne smem zeni kuci da se vratim?!
Woland Napisano April 16, 2013 #79 Napisano April 16, 2013 Ma, akcenat je na banovanju a ne na Havajima - oni su tu kao metafora Uostalom, povedi i nju
crni. Napisano April 16, 2013 #80 Napisano April 16, 2013 jebote, pa ja sam corav...gagi care, pa ti stvarno postao vlast? hahaha, e koji sam lik! pa vi ko bivsi sssr...svi smo kgb salim se, bas mi drago
gaggia Napisano April 16, 2013 #81 Napisano April 16, 2013 ma jbt sad moram da pazim na ponasanje, a to mi malo teze idde
Woland Napisano April 16, 2013 #82 Napisano April 16, 2013 Psst Crni, Gagi je naš čovek u njihovim redovima. On će da gi iz'ede iznutra:)
Daudio Napisano April 16, 2013 #83 Napisano April 16, 2013 Ma boli te uvo, sad si vlast, uvek možeš da ga banuješ, prodaš pojačalo i odeš na Havaje Е вала ако успе да га ували за веће паре него што га је пазарио,ја му скидам хипотеку,овај хтедох рећи капу
BANAT Napisano April 16, 2013 #84 Napisano April 16, 2013 Nisam nesto mnogo trgovao sa preprodavcima Audio opreme ali zato Zileta iz Loznice hocu da pohvalim za skroz fer i pozitivan odnos prema musterijama !
gaggia Napisano April 16, 2013 #85 Napisano April 16, 2013 Е вала ако успе да га ували за веће паре него што га је пазарио,ја му скидам хипотеку,овај хтедох рећи капу
Daudio Napisano April 16, 2013 #86 Napisano April 16, 2013 Шта је било,жедан си,гладан си.... а бог те кад се сад нисам шлогирао. Деда спалио Ђенку Па Гаги лепо сам ти реко да не отвараш хаубу,унутра има високих напона,сад ћеш да варничиш ко божићна јелка
Daudio Napisano April 16, 2013 #87 Napisano April 16, 2013 Молим свеже рукоположеног модератора, да ако сматра сврсисходним, офф премести где му је место
Impuls Napisano April 16, 2013 #88 Napisano April 16, 2013 Nisam nesto mnogo trgovao sa preprodavcima Audio opreme ali zato Zileta iz Loznice hocu da pohvalim za skroz fer i pozitivan odnos prema musterijama ! uvek ima izuzetaka a jedan se zalomio na meni
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah