Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 #1 Napisano Avgust 6, 2010 bili nam Simovići danas ;ja nisam bio u stanju za rostiljanje ..... dapace - druzili smo se 10 min , pa sam ja pravio pauze od 5 min u lezecem polozaju da opustim stezucu klavirsku zicu u nozi ;dakle - bio Vlada , da ne kazem AR2
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 Autor #2 Napisano Avgust 6, 2010 a kako bi Vlada dosao bez bolje , lepse i pametnije polovine - Mace ......
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 Autor #3 Napisano Avgust 6, 2010 malo smo se druzili ......... pricali i pijuckali lagano ( sta ces - mora da se vozi nazad do Prestonice ) pa i pojeli ponesto ..... ( e tu sam pravio razdele 5min jedem , 5 min lezim )
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 Autor #4 Napisano Avgust 6, 2010 i na kraju veceri se rastadosmo ...... ...........
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 Autor #5 Napisano Avgust 6, 2010 a moj drug Vlada mi ostavio poklone od Pape - sto je nesebicno transportovao all the way from San Francisco ..........kriva nalepnica je brzom napravljena u cast prilike i slikanjcasorry - blur - sunce je vec zaslo ..........
Sipi Napisano Avgust 6, 2010 #6 Napisano Avgust 6, 2010 'Ajde dosta izlezavanja, skoci malo na noge lagane, nema smisla da takva kutija ne svira (pogotovu kad se ima u vidu odakle i kako je stigla). 'Alal vera Nelsonu i Vladi!
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 Autor #7 Napisano Avgust 6, 2010 posle izlezavanja na Divcibarama ...... mada - kako je krenulo - mene ce tamo odvesti , a ne ja da nas vozim .....
Leonardo Napisano Avgust 6, 2010 #8 Napisano Avgust 6, 2010 a moj drug Vlada mi ostavio poklone od Pape - sto je nesebicno transportovao all the way from San Francisco ..........kriva nalepnica je brzom napravljena u cast prilike i slikanjcasorry - blur - sunce je vec zaslo ..........Što je lepo kad te vole i štuju.
Sync Napisano Avgust 6, 2010 #9 Napisano Avgust 6, 2010 Hahaha eto ti sad...napokon ce bundeva imati kompanjona....F4 je u pitnaju ako se ne varam?
Sipi Napisano Avgust 6, 2010 #10 Napisano Avgust 6, 2010 'Ajde bre, saniraj ta ledja - inace nema druge, mora da vezbamo teleportaciju (dok ovi oprave Gazelu, ja cu je i uvezbati)...
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 Autor #11 Napisano Avgust 6, 2010 Hahaha eto ti sad...napokon ce bundeva imati kompanjona....F4 je u pitnaju ako se ne varam?yup F4 - nije mi jasno samo sto Papa nije turio i kondove i trafo unutra ?'Ajde bre, saniraj ta ledja - inace nema druge, mora da vezbamo teleportaciju (dok ovi oprave Gazelu, ja cu je i uvezbati)... a valjda ce se otkocim ......
Sync Napisano Avgust 6, 2010 #12 Napisano Avgust 6, 2010 Pa da ti to audiofilski nastelujes prema svom ukusu...
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 Autor #13 Napisano Avgust 6, 2010 .... audiofilski...... aha - bas tako
Magura Napisano Avgust 6, 2010 #14 Napisano Avgust 6, 2010 Ohh, how nice to see Vladimir in vacation mode.....and a nice little present Next time you're in this end of the world, you gotta drop by us up here in Denmark.Magura
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 Autor #15 Napisano Avgust 6, 2010 .....Next time you're in this end of the world, you gotta drop by us up here in Denmark.Magura I barely drag them here - 130km from Belgrade .......Family is Family ...... and 3 years not being there is 3 years ....... so I was really prepared to not see them this time
Magura Napisano Avgust 6, 2010 #16 Napisano Avgust 6, 2010 So, another 1500km can't make much of a difference? Magura
gidjga Napisano Avgust 6, 2010 #17 Napisano Avgust 6, 2010 e stvarno je taj Nelson bezobrazan poslao kutiju bez kondova,a znamo da je kupio celu godišnju proizvodnju panasonika od 15000
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2010 Autor #19 Napisano Avgust 6, 2010 aha - i Vlada je СОЋА , cineci usluge .......
Ја sam sam Napisano Avgust 6, 2010 #20 Napisano Avgust 6, 2010 aha - i Vlada je СОЋА , cineci usluge ....... Влада није СОЋА, .Симовићи, добродошли у нашу и вашу ПРЕСТОНИЦУ!
gaggia Napisano Avgust 6, 2010 #21 Napisano Avgust 6, 2010 aha - i Vlada je СОЋА , cineci usluge ....... to Vlada, white rada
scope Napisano Avgust 7, 2010 #22 Napisano Avgust 7, 2010 yup F4 - nije mi jasno samo sto Papa nije turio i kondove i trafo unutra ?Koja matora cicija. Nije turio kondove i trafo Od svega jedino kao i uvek vredi gsdja Maca
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah