Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

potraži: CHICKENFOOT

O da! Sastale se dedice i daju lekcije klincima kako se praši r'n'r. Osim toga, ime, odnosno konotacija u vezi imena mi je :thumbup:

• Odgovora 4.4k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

odlican album legendarnog lap stil gitariste dzeri daglasa

tu su i erik klepton, keb mo i dr.

Postavljena slika

Napisano

Popodne bio kod Mise Blama. Slusao novi disk, koji me samleo, koliko je dobar. Izdanje strano (EU projekat), ne ovdasnje, posto nije ucestvovala nijedna guzata pevaljka sponzorisana od strane..., a ni Sergej Trifunovic ih jos nije otkrio.Spanac se setio, Evropa izdala, ovde kod nas, naravno niko propratio. Nasa sramota.Izdanje Alia vox. Remek delo. Fenomenalna muzika, Strasna ekipa iz Srbije, Turske, Rumunije, Madjarske, Spanije, Grcke.... Buklet vise za sajam knjiga nego za disk. ( po mojoj slobodnoj proceni cca 150 strana). SACD, Multichanel. Fenomenalno ubacen zvucno, a sviracki za neverovanje. Zajdi Zajdi - Bora Dugic, al zaista u jednom dahu odsvirao ( posebna tehnika disanja). Da ne palamudim vise, ako ste u mogucnosti, narucujte, trazite. Vredno delo, istinski majstori. Nekoliko slika iz bukleta ( izvinjavam se na losem kvalitetu fotki).Srpski deo ekipei nevezano slusalo se i ovo cudo

post-264-0-55241000-1382213957_thumb.jpg

post-264-0-17491500-1382213971_thumb.jpg

post-264-0-57354300-1382214166_thumb.jpg

post-264-0-05338100-1382214192_thumb.jpg

post-264-0-25910600-1382214279_thumb.jpg

post-264-0-07467000-1382214354_thumb.jpg

Napisano

da ga bem

ete dovoljno vrednog razloga da sednem u cereslo i se zaputim u Prestonicu Svemira ( a i sire ) samo sa idejom da bezobrazno zatrazim da me upoznas sa Cika Misom;

da se , uz rakiju , zahvalim za nebrojene sate cistog mi zadovoljstva

Napisano

Popodne bio kod Mise Blama.  Slusao novi disk, koji me samleo, koliko je dobar. Izdanje strano (EU projekat), ne ovdasnje, posto nije ucestvovala nijedna guzata pevaljka sponzorisana od strane..., a ni Sergej Trifunovic ih jos nije otkrio.

Spanac se setio, Evropa izdala, ovde kod nas, naravno niko propratio. Nasa sramota.

Izdanje Alia vox. Remek delo. Fenomenalna muzika, Strasna ekipa iz Srbije, Turske, Rumunije, Madjarske, Spanije, Grcke.... Buklet vise za sajam knjiga nego za disk. ( po mojoj slobodnoj proceni cca 150 strana). SACD, Multichanel. Fenomenalno ubacen zvucno, a sviracki za neverovanje. Zajdi Zajdi -  Bora Dugic, al zaista u jednom dahu odsvirao ( posebna tehnika disanja). Da ne palamudim vise, ako ste u mogucnosti, narucujte, trazite. Vredno delo, istinski majstori. Nekoliko slika iz bukleta ( izvinjavam se na losem kvalitetu fotki).

jel ovo može da se turi i u običan CDP?

Napisano

Moze da se turi i u obican CD. 

Juce sam slusao SACD, pustali smo ga preko DVD-a i obicnog CD-a. Ja resio da ovo zaista kupim, posto je samo izdanje prelepo sto zvukom, sto opremom. :oke:

Napisano

Moze da se turi i u obican CD. 

Juce sam slusao SACD, pustali smo ga preko DVD-a i obicnog CD-a. Ja resio da ovo zaista kupim, posto je samo izdanje prelepo sto zvukom, sto opremom. :oke:

+1. Kupovina ( vidim da je booklet uradjen vrhunski ). :oke:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...