Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ma podigla se sama... njoj ne pada koncentracija.Sad sam je spustio na 0.65v...jedan kanal nije hteo sa 0.72 na 0.74 :)))Nije iskrin multimetar...al ima duracell unutri :)

• Odgovora 398
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Jesam, kako nisam... :)Sad je dedamraz resio da pise o sweet spotu radne tacke...a ja samo slusao podizi bias ako se ne greje previshe. Ti hteo na 2.1A svoj...moj babel sam ode na 2.7i4....

Napisano

Hah, MOJ babel na jednom kanalu ima 4V pad napona na R17, a to mu dodje nekih cirka... 14A mirne struje!Ko je sad najaca faca, a !?? :)

Napisano

Hah, MOJ babel na jednom kanalu ima 4V pad napona na R17, a to mu dodje nekih cirka... 14A mirne struje!

Ko je sad najaca faca, a !??

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Napisano

Kad smo kod Babelova... moj Babel ne radi (kako treba) od kad sam izbacio C2... :) :)Negde sam nesto sprco...Ce vas smaram malko ovih dana na zasebnoj temi... da mi pomognete da pronadjemo gremlina. :)

Napisano

bem ga Machinori ........ zaboravih ;veceras ti postujem ovde semu sa naponima

Napisano

bem ga Machinori ........ zaboravih ;veceras ti postujem ovde semu sa naponima

Ma opusteno bre Zene Mode. :)Nego reko sto da smaram samo tebe kad mogu da ozracim i ostale na forumu. :)
Napisano

Ma opusteno bre Zene Mode. Postavljena slika

Nego reko sto da smaram samo tebe kad mogu da ozracim i ostale na forumu. Postavljena slika

A sto si dirao ? Postavljena slika
Napisano

Veliki V....sto si vadio C2? Te to Zen nagovorio opet...? Prvo sve nagovori da prave...a on sebi nece...sad nagovara ljude i da kvare.. :)

Napisano

Ma opusteno bre Zene Mode. :)Nego reko sto da smaram samo tebe kad mogu da ozracim i ostale na forumu. :)

post-2-125544922845_thumb.jpg

Napisano

Ono pod C ti ne valja :)

kod tebe treba 5V4 :)

Ja mislim da tu fali C2

ne - to odgovara Machinorijevom ...... i svim ostalim ; C2 je opciono - za bojazljive
Napisano

AC/DC, Black Sabbath, Judas Priest, Lynyrd Skynyrd, Mountain, Cream... Panji se!

Babel is AWESOME!:)

Uzivam u muzici kao sto odavno nisam!

HVALA ti ZEN!!! :)

Napisano

Izbor muzike je takav da i na HSR-u ozes uzivati. Pitali jednog somborca kad je kupio Bowerse DM220 kako svira? Kaze: prozori se tresu!Sala Hifish na Zenov racun. kao ono kad kaze Amerikanac Srbinu: imam toliko imanje da 2 dana ne mogu obici autom. Kaze Srbin: imam i ja takav auto.

Napisano

AC/DC, Black Sabbath, Judas Priest, Lynyrd Skynyrd, Mountain, Cream... Panji se!

Babel is AWESOME!:)

Uzivam u muzici kao sto odavno nisam!

HVALA ti ZEN!!! :)

Probaj da preslušaš malo "Nightmare Revisited", VA, originalni score je Danny Elfman za "Nightmate Before Christmas", ovo je re-make sa različitim autorima...

http://en.wikipedia.org/wiki/Nightmare_Revisited ili http://disneymusic.disney.go.com/albums/nightmarerevisited.html

Napisano

OK. Vec ga "nabavljam"...Hvala! :)

Hoćeš reći da si ga upravo "naručio"... :):)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...