Jump to content

PSM WG candidates


Zen Mod

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 225
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

magarac! a lepo mu objasnim... dobro, ali da znas da mislim da ce synco sigurno da se slozi, sto bi nedvosmisleno ukazivalo na to da si TI nevidjeni baskuz i da nemas potrebu ni osecaj ni za bratstvo, a sto je jos bitnije: za JEDINSTVO I JEDNAKOST!!!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Beyma se moja jeste usvirala dobila odlican bas i body. Po grafu svira visoko...Al kad ga pustim opet solo bez horne i dalje je to bunar...Kad bi samo znao gde da iskopam dva onakva lorenca u takvom stanju.

ama kakvi Lorenci, znas sta je Ev za njih?
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Pacooooviiii!!!! najobicnija, najneprilicnija isekticidnost vasih konzervativnih ubedjenja zasnovanih na vasim ulizickim i krajnjepreistrasnim sklonostima ka - nedostojnih pomena imena - idejnim resenjima, kostace VAS obilnog kajanja i krajnjeg nezadovoljstva onim sto imate ili cete imati, a tice se zvucne kutije, kao ideje same po sebi!Ovime ujedno zavrsava moj duboko humani i prijateljski pokusaj da VAS upoznam i ponukam da zajedno samnom porinete u dubine neopisive radosti i zadovoljenja culnih senzacija kojih je smrtno ljudsko stvorenje ikada bilo udostojeno.Sa ocekivanjem da ce Vas moja malenkost svojom iskrenoscu i dobrom namerom dotaci, koliko i svrabez medju malim i domalim prstom vaseg pacovskog kopita - figurativno govoreci - ne mogu a da sa bolom, ne zavrsim ovo svoje pisano zavestanje vama.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...