Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 225
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

,,,,,,,,,,,,,,,,,

moras da priznas da sam ja otvorena duha po tim pitanjima ...... :Viannen_loungelizard:
Napisano

Al nemos Mlaju zahebati...a juce je hteo da spali horne.Mada kako ga voze ovi za deltalite sve je moguce do kraja... :sarcastic_hand:

Napisano

A izes ga...mladje generacije vole hard core.Svira djubre neopevano... Rece mi SuperFi da su i njegove popustile napokon.

Napisano

udarilo me kompresiono besnilo :buehehe:malo se salkimo naravno :Viannen_loungelizard:

to je naravno primer onoga kako ne treba pisati po forumu, niti se ophoditi prema cenjenim drugarima, ni po cenu audiofike :air_kiss:
Napisano

@ Synca mogao je dosad s Beymama ljubavi da se navodi ....... :sarcastic_hand:

:buehehe: Evo Sync već godinu dana vodi ljubav sa Beymom, a ona ista kao i prvog dana kad su se upoznali... Dole čvrsta, gore jaka :buehehe:
Napisano

to je naravno primer onoga kako ne treba pisati po forumu, niti se ophoditi prema cenjenim drugarima, ni po cenu audiofike :air_kiss:

:drinks:
Napisano

:buehehe: Evo Sync već godinu dana vodi ljubav sa Beymom, a ona ista kao i prvog dana kad su se upoznali... Dole čvrsta, gore jaka :buehehe:

udari ga tacno u... perajce :sarcastic_hand:
Napisano

Evo Sync već godinu dana vodi ljubav sa Beymom, a ona ista kao i prvog dana kad su se upoznali...

Чекајте само да вам се појави колега Импулс са Висатонима!
Napisano

Eh rogati i ucebani... :tongue10:

Al nemos Mlaju zahebati...a juce je hteo da spali horne.Mada kako ga voze ovi za deltalite sve je moguce do kraja... :sarcastic_hand:

sad sledi cebanje :punk:
Napisano

To se na tebe odnosilo! Al kontam...nek im je toplo do sl proleca.

sto si takav..cekam da stignu mlajkovi bassici, pa da ih ja preuzmem, jer ce on u medjuvremenu da izlomi levci..taman da uradim ko sto sam vam savetovao :Viannen_loungelizard:
Napisano

Levci sam teo da si izlomim dok sam misleo da su selenijumi izgubljeni u avionsku garažu negde na relaciju Vašington-Rim... Od kad su kod men selenijumi, možda zvuči šašavo ali men se levci više ne lome :buehehe:

Napisano

Levci sam teo da si izlomim dok sam misleo da su selenijumi izgubljeni u avionsku garažu negde na relaciju Vašington-Rim... Od kad su kod men selenijumi, možda zvuči šašavo ali men se levci više ne lome  :buehehe:

Кад нећеш од правог дрвета као неки, него неки ПВЦ :character13:  

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...