Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

:connie_nutzo:Ajde to, ukusi su razliciti, pa neme brine. No jedna druga stvar me sad muci, poceli da me zovu Vintage Djoka!:buehehe:

pa - kad ti je Djoka Vintage :umnik2:
  • Odgovora 127
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Da li ste videli one stalke što se prodaju na HiFi Forum-u? Meni se veoma dopadaju... Naravno, ima i drugih parametara koje nisam razmatrao...

Napisano

Lepi su, ali meni treba da se izradi po nacrtu za jednu konkretnu kutiju, generalna resenja ne zavrsavaju posao...

Napisano

Eh...Osecam se ko mali Cigo sto gleda drugu decu kako jedu sladoled...Samo sto su sada umesto sladoleda zvucnici, a tu je zence, sa komentarom, "sta ce ti sladoled, od toga boli grlo..."A od zvuchinika bole m..aPa da, sad shvatam zasto ova bolest napada samo muski deo populacije...U poslednjem stadijumu Djoka postaje Vintage... :connie_nutzo: Odoh na pivo, za utehu...

Napisano

E moj Vix, rano si se dao ushtrojiti :connie_nutzo: (kao da ima neko vreme kad nije rano :buehehe: )Moras da se odupres, da budes cvrsci - ja na primer sve mogu da kazem, samo ne smem posle da izadjem iz podruma :umnik2:

Napisano

E moj Vix, rano si se dao ushtrojiti :connie_nutzo: (kao da ima neko vreme kad nije rano :buehehe: )Moras da se odupres, da budes cvrsci - ja na primer sve mogu da kazem, samo ne smem posle da izadjem iz podruma :umnik2:

zato sam ja ceo dan u podrumu , a kad izadjem - ne progovaram:moil:
Napisano

Kao u onom vicu:- Znas, juce je moja zena posle svadje dopuzala do mene na kolenima!- I sta ti je rekla?- Izadji ispod tog kreveta, da te ja ne izvlacim!

Napisano

Ti u podrumu, ja na tavanu, pa kome je bolje?
Napisano

Мени!Ја на кухињском столу или ти асталу.Понекад проради оклагија,ал бар смем да гледам светлост дана :connie_nutzo:
Napisano

Pa tebi! Vojna teorija kaze da visi polozaj donosi stratesku prednost u konvencionalnom sukobu :connie_nutzo:
Napisano

Pa tebi! Vojna teorija kaze da visi polozaj donosi stratesku prednost u konvencionalnom sukobu :connie_nutzo:

Ал не заборави:Ко високо лети,ниско пада!
Napisano

da zakljucavam oglasnu temu ( sto su svi izgleda zaboravili da jeste ) , ili da vas pustim da se jos malo ......... ooooooo ......... oooooooooooo zajebavate ?

Postavljena slika

Napisano

da zakljucavam oglasnu temu ( sto su svi izgleda zaboravili da jeste ) , ili da vas pustim da se jos malo ......... ooooooo ......... oooooooooooo zajebavate ?

Postavljena slika

Мени марелицу,осталима марш на пиво!
Napisano

Postavljena slika

Ne znam, vidi sam - ti si vlast, to je velika odgovornost! :connie_nutzo:
Napisano

Мислим, извинте што упадам у оглас, ја само да обавестим да смо, уз много добре воље и жеље, стицајем чудних околности, закључили пос`о.. Од мен` толико за сад.. Омакне ли ми се опет нехотице прст док прелиставам ебај, ето нама опет весеља и огласног ћакулањања! :connie_nutzo::buehehe::umnik2:

Napisano

Ništa nam to ne vredi kada je WC i meni i tebi na njihovoj teritoriji...
Napisano

Мени!Ја на кухињском столу или ти асталу.Понекад проради оклагија,ал бар смем да гледам светлост дана :connie_nutzo:

Ihaj, pa ja na mom tavanu imam više prozora nego oni dole...
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...