Jump to content

SemiSouth power Jfets .......... FW J2

Preporučeni Komentari

Napisano

Polako samo dok ne pocnes da razmisljas u rasteru da ne kazem cetvrtasto.Moram da napisem nesto sta se desilo u Srbiji u poslednjih 15-tak godina a ima veze sa izborom programa za PCB.Mozda ce se neko ko ovo procita i naci u prici.Tamo negde od 95. pa na ovamo je iz Nisa krenula promocija cuvenog programa Protel za koji se kasnije pokazalo u praksi da je bun bagova i obicno sranje u boji.Nazalost, ljudi su izgubili mnogo vremena uceci ga umesto da su se drzali sigurnog P-Cad-a (bivsi Tango) ili ORCAD-a.Zato, pamet u glavu ako imate ambicija da se ozbiljno bavite projektovanjem PCB. Ucite programe koji su garantovano dobri.Mozda se neko od mladih ozbiljno zainteresuje za ovu rabotu pa cisto da se zna da i na ovom terenu kao i svuda uostalom ima zamki.

• Odgovora 1.1k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Ja sam pre par godina krenuo sa PCB-ovima nabavio Protel DXP2004 i relativno brzo uspeo da se snadjem, sad vec ide ko podmazano nemam niti jednu primedbu...

Napisano

e vala - ako je i od mene , dosta je necu vise da je pipnem .......... a vala nece nista bolje svirati od prototype plocice :buehehe:

post-2-056366100 1276203746_thumb.jpg

post-2-057957600 1276203755_thumb.jpg

Napisano

e vala - ako je i od mene , dosta je

necu vise da je pipnem .......... a vala nece nista bolje svirati od prototype plocice :buehehe:

A da R2 zarotiraš za 90 stepeni izmedju C2 i Q5 Postavljena slikaPostavljena slika
Napisano

A da R2 zarotiraš za 90 stepeni izmedju C2 i Q5 Postavljena slikaPostavljena slika

.........

necu vise da je pipnem .......... a vala nece nista bolje svirati od prototype plocice :buehehe:

Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika

Napisano

na trimere dodaj jos jedan pad na srednju nogicu ako budes imao trimer sa smaknutim nogicama i na blokove dodaj po pad sa svake strane (ili po dva sa iste) da mozes da zalemis i sa 5 i sa 7.5 i sa 10mm rasterom

Napisano

Jos i Q6 okreni ispod R11 i stavi isti izgled kao i ostali tranzistori. Tada mozes i R11 gurniti pore R33 a R13 i R14 poravnaj. Sa bi video kako ce to izgledati na plocici, iskljuci donji layer i ostavi samo top silk da vidis da li nesto bode oci.

Napisano

Jos i Q6 okreni ispod R11 i stavi isti izgled kao i ostali tranzistori. Tada mozes i R11 gurniti pore R33 a R13 i R14 poravnaj. Sa bi video kako ce to izgledati na plocici, iskljuci donji layer i ostavi samo top silk da vidis da li nesto bode oci.

e lako ti je sad - kad sam ja sve uradio :buehehe:idem da zavrsim WOT
Napisano

evo kako ga je Baltazar okrenuo :buehehe:(epilog Baltazarovog svracanja u Bac je taj da cu bajzad morati da sredimsebi neki amp)

post-2-096739500 1276262539_thumb.jpg

Napisano

evo kako ga je Baltazar okrenuo :buehehe:

(epilog Baltazarovog svracanja u Bac je taj da cu bajzad morati da sredimsebi neki amp)

a mogao bi nekad malo i da odspavam - da ne lupetam po tastaturi Postavljena slika
Napisano

a mogao bi nekad malo i da odspavam - da ne lupetam po tastaturi Postavljena slika

Betmi, kokilo ti je tebralo!

:buehehe:

Napisano

Betmi, kokilo ti je tebralo!:buehehe:

kad si se ti preselio u Munze ?
Napisano

kad si se ti preselio u Munze ?

Nisam nego diskles... disles... disko... ma ono, kad mašeš slova... :buehehe:
Napisano

ne pominjite disk

meneme to odma asocira na moju omiljetu diskus herniu Postavljena slika

Napisano

ne pominjite disk

Ја више волем радикулопатију,мање је љубоморна :buehehe:
Napisano

ne pominjite disk

Pazi tvoja je, nije sramota k'o da si od nekog ukr'o... :buehehe:
Napisano

ne pominjite disk

U JBT, pa to je ultra retko. Nema je na Amazonu. Gde je nađe samo da mi je znati ??? :buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...