Mikorist Napisano Jun 10, 2009 Share #1 Napisano Jun 10, 2009 Razmisljam odavno da sklopim zvucnike da imaju ovo u sebi. Naime Focal TC90 sam imao nekad (dok ih je Korato valjao) i (pre)prodao ga... Sto mi je najveca greska-sad bi bar imao visoke da vrede... Dakle razmisljam za svoj kutak da napravim DIY kutije a da imaju u sebi: Focal TC90 i Vifu P17 Focal TC 90 TD5 B http://zalytron.com/Specs/TC90TD5B.pdf oko 53 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sync Napisano Jun 10, 2009 Share #2 Napisano Jun 10, 2009 Moj babel je svirao preko tih visokih...lepi nema sta. Videcu da pokrenem kolegu bassivusa da postavi slike njegovih kutija sa tim focalima (lepe floorstand br kutije sa nekim 6" focalom kojem ne znam oznaku...). Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 10, 2009 Autor Share #3 Napisano Jun 10, 2009 Moj babel je svirao preko tih visokih...lepi nema sta. Videcu da pokrenem kolegu bassivusa da postavi slike njegovih kutija sa tim focalima (lepe floorstand br kutije sa nekim 6" focalom kojem ne znam oznaku...).e pa... vec imam lep nagovestaj da sam se dokopao bas tih focala...Hvala ti forume No onda ce neko i neke stvari da cekaju - no strpljenje - spasenje... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Jun 10, 2009 Share #4 Napisano Jun 10, 2009 Evo da vidis i kutiju sa s/n nisu kineski, a i u zvucnjaku koja naravno nije radjen za njih ali posluzilo je dok nove nebudu gotove a bice vrlo brzo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 10, 2009 Autor Share #5 Napisano Jun 10, 2009 Evo da vidis i kutiju sa s/n nisu kineski, a i u zvucnjaku koja naravno nije radjen za njih ali posluzilo je dok nove nebudu gotove a bice vrlo brzoNisam ni sumnjao da nisu made in France Za prasinu nema veze - nego si trebao da slikas uspravno iskrivih vrat Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Jun 10, 2009 Share #6 Napisano Jun 10, 2009 Ma slikao sam ja uspravno ali sam aparah drzao horizontalno Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
sp300b Napisano Jun 10, 2009 Share #7 Napisano Jun 10, 2009 Ma slikao sam ja uspravno ali sam aparah drzao horizontalno Topla preporuka za sve moguce marufetluke sa slikama - FSViewer i ne boli glava Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Jun 10, 2009 Share #8 Napisano Jun 10, 2009 Hocu i ja taj visoki. Gde ima i po kojoj ceni? A zar on nije bio zut? Ja imam bolji projekat za kutiju. Najbolji! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sipi Napisano Jun 10, 2009 Share #9 Napisano Jun 10, 2009 Topla preporuka za sve moguce marufetluke sa slikama - FSViewer i ne boli glava Vekovima koristim IrfanView ali i FSViewer je odlican - mali, brz, ima portable verziju i jako spretnu opciju ubacivanja komentara na slike. Hvala za preporuku Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jun 10, 2009 Share #10 Napisano Jun 10, 2009 Hocu i ja taj visoki. Gde ima i po kojoj ceni? A zar on nije bio zut? Ja imam bolji projekat za kutiju. Najbolji!ja imam najboljiji projekat !!ako bas moze da se nadje ....... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 11, 2009 Autor Share #11 Napisano Jun 11, 2009 Hocu i ja taj visoki. Gde ima i po kojoj ceni? A zar on nije bio zut? Ja imam bolji projekat za kutiju. Najbolji!Otkad je titanijum bio zut... Focal Audiom TLR:Najbolji projekat sa focal visokim je Grand Utopia... (no samo Focal Audiom TLR visoki kostaju oko 800 par... ) Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Jun 11, 2009 Share #12 Napisano Jun 11, 2009 Otkad je titanijum bio zut... Uze mi rec iz usta Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Jun 11, 2009 Share #13 Napisano Jun 11, 2009 Da kolega nekrivi vrat, a i ja naucio nesto Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
stein Napisano Jun 11, 2009 Share #14 Napisano Jun 11, 2009 Koliko ja znam, ovaj malisan ima ravan odziv od 1KHz pa prakticno do 40KHz pa mozda... a imam dva... Hmmm... zanima me kako bi se spojio sa parom Peerlessa... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Jun 11, 2009 Share #15 Napisano Jun 11, 2009 E to ja zovem visokotonac i ja bi te zeleo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Jun 11, 2009 Share #16 Napisano Jun 11, 2009 Mislio sam na ovaj Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Sync Napisano Jun 11, 2009 Share #17 Napisano Jun 11, 2009 Au stancovali ih ko zvake...te titanijum, pa keramika neka preko titanijuma i sad josh i ovo predpostavljam kevlarsko... Ovo je igracka prava Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Jun 11, 2009 Autor Share #18 Napisano Jun 11, 2009 Molim vas ovo nije post zelje i cestitke (mada imam i ja sam zelja - a stvarnost - odnosno novcanik je tanak)Nego kako da sastavim od ovih drajvera kutije Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Jun 11, 2009 Share #19 Napisano Jun 11, 2009 Au stancovali ih ko zvake...te titanijum, pa keramika neka preko titanijuma i sad josh i ovo predpostavljam kevlarsko... Ovo je igracka prava http://www.acoustica.org.uk/impulse/images/TC90K.PDF Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Jun 11, 2009 Share #20 Napisano Jun 11, 2009 http://www.acoustica.org.uk/impulse/images/TC90K.PDFOvaj nisam do sada ni video ni cuo Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Impuls Napisano Jun 12, 2009 Share #21 Napisano Jun 12, 2009 Ovaj nisam do sada ni video ni cuo Steta, jer je to legendarni visokotonac sa odlicnim zvukom http://www.acoustica.org.uk/impulse/impulse.html Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
slatkia Napisano Jun 12, 2009 Share #22 Napisano Jun 12, 2009 Steta, jer je to legendarni visokotonac sa odlicnim zvukom http://www.acoustica.org.uk/impulse/impulse.htmlJa sam prezadovoljan sa srednjim 5K4411 i da sam video ranije tc90K jurio bi njega jer se vise slaze sa srednjim ali neki drugi put. Hvala na linaku Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah