Bogdan08 Napisano pre 1 sat #23 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) kontam i ja da ne valja tako, al sta ubaciti da ga izoluje. Sve sto sam trazio je do 200tinak stepeni Na prvih 3 4 cm od stakla bude nesto sto se prosipa a dalje je neki bolji materijal koji sam ja nagurao ali ne prolazi u rupici Izmenjeno pre 1 sat od Bogdan08
Zen Mod Napisano pre 1 sat #24 Napisano pre 1 sat ja sam popravljao Iskru dok nije dosla povoljna nabavka prvo Solomona ........ a onda su Baku 936D sve ubile sa performansama u odnosu na cenu a sad je tek jos bolja situacija sa lemilicama, alix je pun svacega za sitne novce..... ne vredi trositi vreme sa tom Iskrom ....... eto ti problem sa izolacijom dok ti nadjes silikonsko crevo ili azbestno, dok platis postarinu bez obzira koliko samo crevce kosta ..... msm, mlad i i jak, lako je trositi energiju da se ustedi 100din sve sam ja to radio
Bogdan08 Napisano pre 56 minuta #25 Napisano pre 56 minuta (izmenjeno) 26 minutes ago, Zen Mod said: sve sam ja to radio A valjda to tako ide u mladosti, evo me sad stimam ventile na onoj sklopociji..... Tu iskru sam kupio kad sam bio 8mi razred a bila mi zelja od kad ikad i sluzila me je super sve dok nije to pobrljavilo, sad olaksavajuce je sto imam termo elemrnt koji skoro nikad niko nasao nije al dzabe mi bez izolacije. Ako se moze naci kontam da nece izaci vise od crvene sa postarinom, a radice. Triak 100 dindzi kostao. Moram dobro proguglati, a ako neko zna ko ima neka pise Tuzno je kod tih ex yu stvari sto su trpali neke komponente nidje veze proizvodjaca a nemaju neki ekvivalent, kao chipovi za turandota, ovo malo sranje za iskru itd itd. A uzivas dok radi Btw. da ti nije ostalo polovnih vrhova za ths 11, kontam morao si imati citav set Izmenjeno pre 50 minuta od Bogdan08
Bogdan08 Napisano pre 35 minuta #27 Napisano pre 35 minuta A jbga, proslo je dosta kako si kupio neku bolju sigurno. Tesko je naci za to vrhove, ja imam 2 al jedan je neki katastrofa a drugi je skroz okej
Bogdan08 Napisano pre 5 minuta #29 Napisano pre 5 minuta Mora neki dobar trio da bude, yamaha ili sony da se dodaju. Onda trio kvar zajedno ide u penziju
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah