Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
6 minutes ago, Zen Mod said:

nisu jos ni osnovnu zavrsili

Izgleda nisu uopste cim im ni jedna ne traje duze od 500km:smesna:

Tacno cu italijanske original sa starih keceva skinuti i ima da nadzive ovs krseve iako stoje 15 god

Napisano

dok se jos proizvodio, iz istih razloga su na ceni bile polovne talijanske bregaste .....

Napisano (izmenjeno)

Trazim dugo nekog keca sa talijankom al tesko da cu ikad naci da izvadim bregastu.

Za osmicu kad malo bolje skontam, imala je argentinsku ili talijansku masinu 100 posto, preslo 300 i kusur hiljada, bregasta nikad ni malo da je potrosena a isla kao metak. Uvezena iz slovenije, garant slovenac stavio masinu i kratki 4 stepeni sa prvih serija keceva, dijamant i tad bilo a otisla za 100 i neki evro u gvodjusiju

Dok je bilo izbora sve te stvari made in italy su bile stoput bolje nego domace, kod mene su sad italijanska ramena remontovana sa poliuretanskim caurama a presla su ihaj i jos kugle odlicne, dok FAD bolje da se zvao JAD. Danas sve to made in italy neko bukvalno pod šupom steka oznake i prodaje isti krs za vece pare

Izmenjeno od Bogdan08
  • 2 nedelje kasnije...
Napisano (izmenjeno)

Pozdrav svima, imam jedno pitanje u vezi spona.

Imaju one tzv fiksne iz jednog komada i one stelujuce koje su iz dva, e sad posto onaj ranije pominjani majstor nije odradio skroz kako valja pa opet tocak ne stoji ravno u odnosu na podlogu vec samo mali boljitak u odnosu na staro, moracu da ponistim one plocice i onda ponovo. Jel neko radio to sa takvim sponama, necu u jak minus ici vec samo da ga unormalim, max do 1 stepen u minus

Tu vazi ono neko pravilo ako je navoj npr M10 mora se uvrnuti makar isto tolko mm da se ne bi otkacila spona u toj konktetnoj situaciji. Taj majstor ne izdaje papirnu potvrdu, a masina starija od vatre i Bog zna kako i funkcionise, pa je rekao kao nema vise ni zere lufta da potera u minus zbog spona a navoja na letvi ima ihaj, a povremeno ja otpustim 2 sarafa i naguram rukavac maximalno ka unutra

Da se makar do otpada provozam ko coek:heh:

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano

dobre su i jedne i druge, ako su od dobrog proizvodjaca

e sad, i onda je u tome zecu lezao grm, mogu misliti kako je sad

Napisano

Aj da i mene pogleda sreca, kupio sam ocap talijanske, msm da je to klasa iznad svega sto se nudi. Znam da sam ih platio 5 hiljada par. Lufta ni mrve nemaju, znaci mogu one komotno da ostanu da ne ulazem u serpu bespotrebno

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...