Pchelac Napisano pre 19 časa #1 Napisano pre 19 časa Ako neko ima nukčić, u dobrom stanju, a skuplja mu prasinu nek javi pa da pazarim...
Zen Mod Napisano pre 18 časa #2 Napisano pre 18 časa ima Srecko naslagano 10 komada Lemić je reagovao/la na ovo 1
Pchelac Napisano pre 10 časa Autor #3 Napisano pre 10 časa Za svaku Noletovu pobedu mora novi da padne😂
Mikorist Napisano pre 4 časa #4 Napisano pre 4 časa Ja imam jedno 4...Ali ne NUC nego Dell OptiPlex Micro - razne varijante. Svaka soba po jedan Gledaj po oglasima . KP Lemić je reagovao/la na ovo 1
Pchelac Napisano pre 2 časa Autor #5 Napisano pre 2 časa Video, nego kako ljudi pricaju ovi Nučevi su najtisi...🙄
ManicP Napisano pre 35 minuta #8 Napisano pre 35 minuta (izmenjeno) Pravac u kom isto vredi gledati. Meni završava poso a pride mi od pobrojanih najlepši kad već stoji na polici Izmenjeno pre 34 minuta od ManicP Lemić je reagovao/la na ovo 1
Pchelac Napisano pre 10 minuta Autor #9 Napisano pre 10 minuta A buka? Ja sam trenutno istraumiran kompom koji mi sluzi kao htpc, neka starija pc masina preuzeta od sina, kupljena svojevremeno kao budget gejmerska...a dere se kao vrsalica😱...
Preporučeni Komentari