Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ma preskup je svima ;) zasto sam rekao bas taj je zato sto je Duelund valjda pazario Jantzen ....e vidis tu se zahebah,al iz dobre namere, sad videh da je pazario Jensen,a ne ove...moja greska, zato sam mislio da bi ti legao. Uglavnom moze se isprobati ,promeniti vrlo lako, ne znam kako ste vi tada s transformatorima al vec vidim kako bi to bila mission impossible sada...kao ono, aj stavimo manji trafo kao bajpas na veci :)  ... 

Ajde ne bde li te mrzelo, kad bude neko okupljanje (nisam u toku duze vreme,ne znam jel ima toga vise) i ta tvoja masina svirala ,pozovi da cujem na par minuta,miran sam gost, donosim poklone itd. Duze vreme razmisljam o nekom lampaskom ampu i za sad me golicaju 2A3 45 4P1L 300B tim redom... problem je sto su zvucnici 91dB na nekih konst. 4oma ...jes da soba nije velika al ne znam sta bi dalo najvecu glasnocu.

The Duelund JDM capacitors are new off the production line at the newly revamped Duelund Factory. Now fully equipped with the Jensen winding and impregnation machines. JDM stands for Jensen Domestic Market, a nod to the recently closed Jensen capacitor manufacturing company that Duelund worked so closely with.

They are constructed with wax paper in oil dielectricum, previously reserved for their top of the line CAST series. The paper separating the foils are vacuum impregnated in a deep vacuum 100 times lower, than what was possible at the old factory. Following this, the windings are also wax impregnated to help seal the winding completely. This formula makes an incredibly robust high performing capacitor at an amazing price considering they are constructed from copper or tinnedc cpoper foil. The outer material is made from paper. The capacitors , are potted inside using the same material as the CAST models.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...