Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Nabavi AD1862  nove da se ne zaluđuješ i kupuješ polovne PCM63.

Novih nema, a ko zna kako su zalemljeni i odlemljeni ovi koji se nude.

Nećeš da primetiš razliku na Miro PCB sa običnim opampovima. 

Napisano
19 hours ago, Zen Mod said:

samo reci koliko Crown hoces, ocas da odrukam

:Viannen_loungelizard:

Nista posebno, samo selektovani chipovi. No vidim sad pricu o ovim drugim zamenama, ja nisam nasao drugu varijantu sem ovu sa PCM 63. 

Napisano
1 hour ago, Kuršum said:

Gde?

Nesam kucama, ce ti bacim pogled veceras. Znam kad sam se lozio da repliciram taj dacic, pa sam iscitao raznijeh tema o istom. Bilo je tu ad1862 nedje kao adapter. Pcm63 ti se definitivno ne isplati... 

Napisano (izmenjeno)

Znaci dve su opcije usled skupoce i nedostatka pcm 63. Jedna je ta sa ad1862, mada im pcb nije bas jeftin, druga je ona sa alija za 63-ku, pa da se stave adapteri za 1704. 

Obrni okreni 150-200€. 

Izmenjeno od Kuršum
Napisano

A tek pcm1704 neces naci xD Pcm1702 i mozes da. Odlemljen verovatno. NOS pcm63 ako se i pojavi, racunas 200e komad. 

Putesestvije koje planiras nece biti jeftino svakako, jbg sad eventualno sam da dizajniras plocku pa tako prodjes jeftinije. Ja bih svakako isao na ad1862 varijantu. 

Napisano

A što lepo ne sastaviš Mirov DAC u kompletu. Iskoristi tu kutiju bar i trafoe . Ima da pojede taj PS audio sa cipelama. Čak i najeftinija Pavouk varijanta sa AD1865.

Da ne pričam šta Brijač radi. Najbolje da čuješ :buehehe:

Napisano
On 7/3/2024 at 1:52 PM, Brijac said:

A tek pcm1704 neces naci xD Pcm1702 i mozes da. Odlemljen verovatno. NOS pcm63 ako se i pojavi, racunas 200e komad. 

Putesestvije koje planiras nece biti jeftino svakako, jbg sad eventualno sam da dizajniras plocku pa tako prodjes jeftinije. Ja bih svakako isao na ad1862 varijantu. 

Na 1702 sam mislio. 

Napisano

Imas izbor. Ja licno ne bih odlemljene cipove koristio. Degradacija na nivou preciznih komponenti kola unutar samog cipa, i rizik prestajanja rada u svakom momentu. 

Napisano

Ja sam ovde uzeo PCM1702 

WWW.EBAY.COM

We located in the biggest electronic market in ShenZhen,China.We specialize in electronic components more than 10 years,such as ICs,Transistors,Diodes,Resistors,Capacitors and so on. Our price fluctuates with the market price.

Deluje mi da  moj primerak nije bio lemljeni do sada, rade skoro godinu dana.

Koristim ih sa adapterom umesto PCM63K, u direktnom poređenju sa PCM63 meni se više sviđa 1702.

Po meni ti je pcm1702+adapter najjednostavnije i najjeftinije rešenje, a možda čak bude i više muzike :)

• 2 nedelje kasnije...
  • 2 nedelje kasnije...
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...