shonne Napisano Septembar 22 Share #45 Napisano Septembar 22 Bas volite klubove gsn @Srecko 😁 Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 24 Share #46 Napisano Septembar 24 Gsn @Srecko, gde je taj nas zlatni osmeh i elegantnost? 🙂 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Septembar 24 Autor Share #47 Napisano Septembar 24 2 hours ago, shonne said: Gsn @Srecko, gde je taj nas zlatni osmeh i elegantnost? 🙂 Nema druge nego da Vas prijavim Crnom😁. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 25 Share #48 Napisano Septembar 25 16 hours ago, Srecko said: Nema druge nego da Vas prijavim Crnom😁. Necemo valjda da se tuzakamo? 🤗 Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 26 Share #49 Napisano Septembar 26 Gsn @Srecko, ovo je previse neozbiljno za vas? 🙂 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Septembar 26 Autor Share #50 Napisano Septembar 26 (izmenjeno) Nole je amater. Bira u tim neke rugobe poput: Gereta Bejla, Sainza ….. U mom timu ne nastupaju “ružnjići” kao u Noletovom, a kapiten nam je Paige Spiranac😁 Budite objektivni, u kom bi timu Vi voleli da nastupite, Noletovom ili ….. 😁 Evo još neka sličica da biste se lakše opredelili😁 Izmenjeno Septembar 26 od Srecko Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 26 Share #51 Napisano Septembar 26 Kako da se opredelim kad nemam pojma nista o golfu. Laik sam ja za to gsn @Srecko. 🤗 Sto kaze legenda... Ronnie O’Sullivan on Novak Djokovic: “Everyone, whether you play football or golf, tennis or hockey, no matter what sport you play, everyone looks at Djokovic. He is at the height of the best athletes in any sport . . . he is simply a champion of champions.” Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Septembar 26 Autor Share #52 Napisano Septembar 26 Krajnje prosto: Bejl je u Noletovoj ekipi verovatno najbolji golfer i kao što mi na uvce biramo HFi komponente, tako u ovom slučaju odokativno uporedite “dude” Bejla i Spiranac pa izaberete tim. Slepac ne bi pogrešio a kamo li Vi ( “slepci bi mogli rukama i da “pročitaju” pravi izbor). shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 27 Share #53 Napisano Septembar 27 Gsn @Srecko, ovo me slatko nasmeja 😁😛 Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 28 Share #54 Napisano Septembar 28 On 9/24/2023 at 4:09 PM, Srecko said: Nema druge nego da Vas prijavim Crnom😁. Trebao je umesto unilco ( tako bese), da potpise za adidas ili pumu gsn @Srecko 🤗 Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Septembar 28 Autor Share #55 Napisano Septembar 28 Da ste pomenuli i Nike, to bi bilo kao da pokušavate da napravite spisak svih propalih firmi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 29 Share #56 Napisano Septembar 29 On 9/28/2023 at 5:31 PM, Srecko said: Da ste pomenuli i Nike, to bi bilo kao da pokušavate da napravite spisak svih propalih firmi Sta vi nosite gsn @Srecko, dok igrate tenis? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Septembar 29 Share #57 Napisano Septembar 29 ja nosim triko od najcupavije jambolije, roza Srecko, shonne and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Septembar 29 Autor Share #58 Napisano Septembar 29 1 hour ago, shonne said: Sta vi nosite gsn @Srecko, dok igrate tenis? Pa NIKE, naravno sa idejom da ih na betonu što pre “izližem”-uništim i tako doprinesem (koliko je u mojoj moći) propasti NIKE.. Nisam ja kao moja žena. Od kad su joj-nam (BG)Japanci pre 15-20 godina poslali one žute autobuse sa klimom (da se vozi do škole u kojoj je radila) kupuje iskljucivo japanske Yonex patike i pazi ih i mazi ih te joj traju godinama. shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Septembar 30 Share #59 Napisano Septembar 30 10 hours ago, Srecko said: Pa NIKE, naravno sa idejom da ih na betonu što pre “izližem”-uništim i tako doprinesem (koliko je u mojoj moći) propasti NIKE.. Nisam ja kao moja žena. Od kad su joj-nam (BG)Japanci pre 15-20 godina poslali one žute autobuse sa klimom (da se vozi do škole u kojoj je radila) kupuje iskljucivo japanske Yonex patike i pazi ih i mazi ih te joj traju godinama. 🤗 Bas volite golf i tenis gsn @Srecko 😁 Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 1 Share #60 Napisano Oktobar 1 Kako bese gsn @Srecko, manimo se tih kafanskih i vasarskih prica. 😁🤗 Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Oktobar 1 Autor Share #61 Napisano Oktobar 1 Danas pročitah da je Jeleni najbitnije da budu prijatelji ceo život te da ne zna koliko su oni primer idealnog braka ……. . Ako sam do sada ponekad i pomislio da je ipak pravu devojku izabrao sada više nisam siguran u to. Nek mu je Bog u pomoć a meni (nama) preostaje da strahujemo na narednim GS. Zašto ovo kažem! Upravo se vratih sa odmora i najupečatljiviji mi je utisak bio da je 90% frajera došlo sa ćerkama na odmor. Kao konzervativan (glup) čovek nisam se mogao načuditi što ti ljudi odvajaju decu (prosto mi je bilo neverovatno da svi imaju ćerke) DOK MI ŽENA NIJE POJASNILA TE “PORODIČNE ODNOSE”. Čemu ovo pisanije? Računao sam da će on bar 5-10 narednih godina moći da melje ove klince, ali ništa od toga ako i on počne da “usvaja” ćerke redom; odoše snovi i GS ko mast u propast, bez kako Beker lepo reče kancelarije a kancelarija i ćerke ne mogu zajedno. Pa još su Rimljani znali da je ljudima potrebno samo “hleba i igara” a ne prijateljstvo. shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 1 Share #62 Napisano Oktobar 1 5 minutes ago, Srecko said: Pa još su Rimljani znali da je ljudima potrebno samo “hleba i igara” a ne prijateljstvo. Bas tako 😁😛🤗 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 2 Share #63 Napisano Oktobar 2 Gsn @Srecko, al razumete malo italijanski? 😁 Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 8 Share #64 Napisano Oktobar 8 (izmenjeno) Samo za vas gsn @Srecko, text o golfu 😁😛 Имамо све услове да будемо шампиони света и у голфу WWW.POLITIKA.RS Да је лако бити Србин сви би били, јер, ипак, ми смо небески народ. То треба неко и да плати. Бити из Србије је велика част али богами сада и глобална обавеза јер резултати у спорту траже и рад и одрицање. Izmenjeno Oktobar 8 od shonne Srecko je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
shonne Napisano Oktobar 13 Share #65 Napisano Oktobar 13 (izmenjeno) Sankcije da nam uvedu gsn @Srecko, mi se ne uklapamo u ovo 😁 Izmenjeno Oktobar 13 od shonne Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Srecko Napisano Oktobar 14 Autor Share #66 Napisano Oktobar 14 Poslednji trzaji! Bivši je a još mu to niko nije rekao. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah