Vix Napisano Septembar 1, 2022 #23 Napisano Septembar 1, 2022 (izmenjeno) 39 minutes ago, Zen Mod said: pa ima 0 i FR, u polu-OB Nista polu OB-Fr, ako nije ceo go Fr P. S. Mada, priznajem, ko jednom nagazi na te Tanoyeve, gotov je.... Izmenjeno Septembar 1, 2022 od Vix
zerowaf Napisano Septembar 1, 2022 #24 Napisano Septembar 1, 2022 pre 45 minuta, Zen Mod reče pa ima 0 i FR, u polu-OB Ene ih na tavanu. Vix je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Septembar 1, 2022 #25 Napisano Septembar 1, 2022 pre 9 minuta, Vix reče Mada, priznajem, ko jednom nagazi na te Tanoyeve, gotov je.... Mozda da, a mozda i ne. Prve Tannoye koje sam cuo su bile nekakve 15" u tvirnickim kutijama koje su imale trapetoidan tlocrt. Cuo sam i Kingdom 12 nakon toga, a prije nego sro sam kupio svoje. I taj u trapezu i Kingdom su za mene bili opasno razocaranje. Nista dok ih Zen ne prepravi!
chakija Napisano Septembar 1, 2022 #26 Napisano Septembar 1, 2022 Pomračio si umom pod uticajem belih Icar i žutih nonameova... Vix je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Septembar 1, 2022 #27 Napisano Septembar 1, 2022 pre 2 časa, chakija reče Pomračio si umom pod uticajem belih Icar i žutih nonameova... Nisu Icar. Ducati! Spojler As said, No Bullshit Audio! Vix je reagovao/la na ovo 1
NIXIE Napisano Septembar 1, 2022 #28 Napisano Septembar 1, 2022 Žuti su valjda Filips MKC? Nego R4+C4 mi nešto ne pasuje na prvi pogled. Jel R4 stvarno 30oma?
Zen Mod Napisano Septembar 1, 2022 Autor #30 Napisano Septembar 1, 2022 sve je aha R4+C4 su tzv. Newman Compensation cesto potrebna stvar kod kompresivnih drivera NIXIE je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah