Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Trebalo bi po gvozdjarama.

Ima u ns jedna gde ima raznog toga.msm usput mi pa tamo stajem, al kontam da mora svuda biti. Nije nista fancy al imaju raznih srafova. 

Napisano

Tesko kod nas, hteli bi oni da prodaju ali kada bi se samo htelo prodavati a oni samo da odu na bankomat da podignu zaradu. Ja sam trazio na 10 mesta, pola se nije ni javilo a narucio sam preko sajta, ostalo mrka kapa, pa sam narucio ovde www.audiophonics.fr/en/search?search_query=m4

Napisano

Teško u gvožđarama onih lepih crnih plastificiranih.

A da ga ne naručim iz francuske i to još 1.3€ za komad. Za te pare ima da ga napravim.

Napisano

potrazi u pure dsd temi, tamo smo komentarisali u vezi tih sa socivastom imbus glavom, mislim da je Nesic ojacio par slika kako izgledaju kao i gde ima da se kupe

Napisano (izmenjeno)
9 hours ago, Zen Mod said:

Ako je to ono što se vidi u temu LuDEF onda su to obični brunirani kojih ima po gvožđarama.

9 hours ago, Aleks said:

Da li možda znaš kako da im tražim vijke koje želim a da nisu obični brunirani?

Izmenjeno od Beli_Ninja
Napisano

Ne znam kolko ti je hitno, ajde prošetaću se danas/sutra pa pokažem sliku i pitam. Kolko ti treba komada?

Napisano

Strava. Pa uzeću bar 20 kom, ako je cena normalna (prihvatljiva) možda i više. I ne mora sa dodatnim šeširom, samo je bitno da bude ovako sjajan finiš. Jasno ti je sve siguran sam.

Napisano
pre 11 časa, Beli_Ninja reče

A da ga ne naručim iz francuske i to još 1.3€ za komad. Za te pare ima da ga napravim.

Ja sam našao to na ebay povoljno, brunirani inbus M3, M4 sočivasta glava, kupio raznih dužina, Googlaj malo.

Napisano
pre 11 minuta, Beli_Ninja reče

Koji presek žice za ožičavanje, napajanje i ka zvučnicima?

VDH CS12 i CS18. Neš bolji naći, ne samo za to nego za sve, 230V, DC napajanje ... štabilo

Napisano (izmenjeno)
25 minutes ago, NIXIE said:

VDH CS12 i CS18. Neš bolji naći, ne samo za to nego za sve, 230V, DC napajanje ... štabilo

Nema šanse :D

Samo me preseci zanimaju, imam žica vazda i ne želim da kupujem još.

A za vijke mi se ne maje sa inostranstvom nikako, čeka se 3 meseca minimum... Iskreno zabole me da čekam šrafčiće iz kine i da se pitam svaki dan da li će da stignu :D

Izmenjeno od Beli_Ninja
Napisano
pre 47 minuta, Beli_Ninja reče

Strava. Pa uzeću bar 20 kom, ako je cena normalna (prihvatljiva) možda i više. I ne mora sa dodatnim šeširom, samo je bitno da bude ovako sjajan finiš. Jasno ti je sve siguran sam.

Misliš matiran finiš?

pre 45 minuta, Beli_Ninja reče

Koji presek žice za ožičavanje, napajanje i ka zvučnicima?

Ja ne idem ispod 2.5, silikonska licnasta ona za TA peći :) I što kraći vodovi.

Napisano (izmenjeno)

Grešite dječaci, žica za TA peć je žica za TA peć. Može eventualno za boiler. Nemo posle da bude da nisam reko na vreme. :laugh1:

Izmenjeno od NIXIE
Napisano

Pa kod mene je to žica za pojačalo. Grešiš ti. Nemoj posle nisam ti rekao na vreme :laugh1:

Msm, eto ti odgovor u istom tonu "to je to jer ja znam" :oke:

Napisano

Mrtav sam ozbiljan, sve sam prežičio sa tim i SCS. Ne isplati se toliko ulagati i onda zaznuti se na 20-30 eur žice. :hi:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...