Jump to content

bos

Član
  • Broj sadržaja

    7
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

O bos

  • Rođendan 06/01/1983

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

2157 posetilaca

bos's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

1

Forumska reputacija

  1. Mislim da ne moze. Danas popodne mi stize pa cu sve znati Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. U pravu si, skutijavanje. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Prijatelj mi pravi phono preamp, okvirnih dimenzija 22x7x5. Trebalo bi ga I skutijati posle toga, pa sam mislio da iskopiram Simply Phono. Mislim da su njegove dimenzije oko 29x14x10 pa to sve izgleda skladno. Limena kutija deluje krajnje jednostavno? Ako neko to radi, molim vas pp. Hvala
  4. bos

    Gramofonska tema

    Drugari, preneo sam Thorensa td 160 iz jednog u drugi stan i onaj minijaturni tegić na struni (sme 3009) se pomerio.Tegići nisu dirani sigurno 15-20 god. Kako se to sredjuje? Igla je ortofon vms20 e0 mk2. Koliko opterecenje treba da ide na iglu? Gde da kupim vagicu?
  5. stigao Amiko RG6 Double-Shielded 75 ohm. Staviću ga kroz kanalicu pa iza TVa uspravno, da ima samo jedan prelom od 90 stepeni. Jel pametnije to ili da se vuče po podu? inače, kači se na TU 217.
  6. Hvala hvala razumeo sam sve. valjda. hehe naručio sam 2 metra kvalitetnijeg kabla. biće valjda dovoljno. Mora biti jedan oštar ugao :/ u stvari 2 - od tjunera ka podu i na podu. javljam kakav je prijem. Hvala još jedan put.
  7. Da ne otvaram novu temu: 1. Koliko je bitan kvalitet koaks. kabla? 2. na 75 oma ide masa? 3. da li je bitno hocu li onu centralnu zicu staviti levo ili desno na 300 oma? 4. Položaj i dužina koaks. kabla - bitno ili ne? Hvala
×
×
  • Kreiraj novo...