27 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 15 June 2011 - 18:45
Odgovor 15 June 2011 - 18:57
a ja sa brkovima i 30 kila
up yours , Chuck !
up yours , Chuck !
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 16 June 2011 - 12:55
Zavidni neka zelene od muke!
A ima ih!
Ziveli pravi ljudi!
A ima ih!
Ziveli pravi ljudi!
"...sprave nisu bitne, bitni su ljudi."
Odgovor 20 June 2011 - 09:41
U tom nadasve poucnom radu g.Nestorovica spominje se i ta vecita prica o propusnom opsegu pojacavaca gde se nedvosmisleno moze zakljuciti daje g.Nestorovic bio vise naklonjeniji praksi da se pojacavac konstruise i uradi ako da pojacava samo onaj frekventni opseg koji je u cujnom podrucju i to vrlo detaljno objasnjava,dajuci razloge za i protiv.Svestan sam toga da ima dosta audiofila koji imaju suprotan stav.o tome smo i diskutovali kada sam stavio na uvid onu zlosretnu izlaznu karakteristiku SE pojacavaca koga sam napravio sa 6S4S ruskom triodom i sa 6S2S u ulazu koja je i snimljena bas u tom frekventnom opsegu,postujuci onih 3db.slabljenja signala.To sam i predstavio u ovoj novoj knjizi N.Vuksica gde se detaljnije moze videti ceo projekat i to kao jedan od saradnika zbog cega sam duboko zahvalan autoru.I dalje ce biti pristalica za i protiv,svako ce zucno braniti svoje stavove,neko argumentima a neko onako kako zna i ume.Sto se mene tice,spricer se najbolje pravi sa sodom i to pola pola,prvo vino pa onda sa pola metra iz sifona, strc u casu.Ko kaze da je knjaz ili radenska isto tako dobar ja ga odma svrstavam u one solid state stvaraoce,necu ni da ih imentujem,jelte....
Odgovor 09 December 2011 - 20:38
Odgovor 09 December 2011 - 22:22
šta bi sa skeniranjem radioamatera?
Odgovor 09 March 2012 - 10:29
Odgovor 09 March 2012 - 14:35
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Germanium SE Amplifier
Single Ended Ge transistor Amplifier |
Project gallery/WIKI | bata bane |
|