Jump to content

vbraca

Član
 • Content count

  169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vbraca last won the day on March 19 2015

vbraca had the most liked content!

About vbraca

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia
 1. Tube schematics from MJ Japan Magazine

  Hvala!
 2. Da li ste vec videli, ne?

  A, kako to zvuci? Da li da zaboravio stampane ploce i da pocnemo da razvlacimo zice?
 3. Da li ste vec videli, ne?

  Svasta ima pod kapom nebeskom, ali da li ovakva konstrukcija ima ikakvih prednosti, osim da je vizuelno drugacija? http://www.kupujemprodajem.com/Moduli-point-to-poin-46221954-oglas.htm?filter_id=158
 4. Kondenzatori kao staklene diode

  Ukratko, ako nadjete staklence u nekom uredjaju na putu signala, zamenite ih sa radoscu. Totalno guse dinamiku. Mozda su dobri za rasterecenje u napajanju, ali to nisam isprobavao. Daleko im lepa kuca.
 5. Kondenzatori kao staklene diode

  Da li se iko vise seca teme, koju sam zapoceo? Da li ikoga zanimaju moji utisci, jer izgleda sam jedini ovde, ko je zamenio staklence sa orange drop kondenzatorima? Ako vas zanima, mozda i napisem neku rec.
 6. Kondenzatori kao staklene diode

  Hvala vladd na informacijama. Ostaje pitanje, posto pretpostavljam da su bili skupi, sta ce oni u jeftinom proizvodu. U skupljim proizvodima, istog proizvodjaca iz istog perioda, nisam ih nasao.
 7. Kondenzatori kao staklene diode

  Pocupao sam sve staklence, na kojima pise i Mexico i ugradio poznate kondove, kao na linku gore. Mereci, utvrdio sam, da bitno odstupaju od nominalne vrednosti, da prilicno cure i imaju veci ESR, bas kao losi keramicari. Nadam se zvucnom poboljsanju, ako uspem da ga sastavim po ovom paklu od vremena. Lemilica pece i kada se drzi za plastiku.
 8. Kondenzatori kao staklene diode

  Imam shemu i stvarno su na putu signala. Ovo je pojacalo iz 1977. "Made in USA". Ovde je pokazano, kako da smanjimo smetnje, koje poticu od "upijajucih" kondenzatora.
 9. Kondenzatori kao staklene diode

  Takvi su, kao na slikama. Mislio sam da ovde tezimo boljem zvuku, pa me zanima, da li iko ima zvucna iskustva sa istim? Pojacalo nije ni Grundig, ni Philips, vec nesto trece...
 10. Imam na servisu niskobudzetno pojacalo, koje u sebi ima vise spreznih kondenzatora, koji su nalik na staklene diode. Ne secam se da sam skoro naisao na tako nesto. Pitanje glasi, da li da ih cupam i zamenim sa nekim poznatim kondenzatorima ili su i ovi OK za audio?
 11. Energy ESM-4

  0685211552
 12. Energy ESM-4

  Uskrsnje snizenje, usred leta!
 13. Energy ESM-4

  A, da produzimo uskrsnje snizenje? 0646513155
 14. Energy ESM-4

  Uskrsnje snizenje! Ovi maleni, za samo 89 EUR!
×