Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

vbraca

Član
 • Content count

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About vbraca

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Beograd
 • Zemlja:
  Serbia
 1. Ooo, nesretna buducnosti ...
 2. Ukratko, ako nadjete staklence u nekom uredjaju na putu signala, zamenite ih sa radoscu. Totalno guse dinamiku. Mozda su dobri za rasterecenje u napajanju, ali to nisam isprobavao. Daleko im lepa kuca.
 3. Da li se iko vise seca teme, koju sam zapoceo? Da li ikoga zanimaju moji utisci, jer izgleda sam jedini ovde, ko je zamenio staklence sa orange drop kondenzatorima? Ako vas zanima, mozda i napisem neku rec.
 4. Hvala vladd na informacijama. Ostaje pitanje, posto pretpostavljam da su bili skupi, sta ce oni u jeftinom proizvodu. U skupljim proizvodima, istog proizvodjaca iz istog perioda, nisam ih nasao.
 5. Pocupao sam sve staklence, na kojima pise i Mexico i ugradio poznate kondove, kao na linku gore. Mereci, utvrdio sam, da bitno odstupaju od nominalne vrednosti, da prilicno cure i imaju veci ESR, bas kao losi keramicari. Nadam se zvucnom poboljsanju, ako uspem da ga sastavim po ovom paklu od vremena. Lemilica pece i kada se drzi za plastiku.
 6. Imam shemu i stvarno su na putu signala. Ovo je pojacalo iz 1977. "Made in USA". Ovde je pokazano, kako da smanjimo smetnje, koje poticu od "upijajucih" kondenzatora.
 7. Takvi su, kao na slikama. Mislio sam da ovde tezimo boljem zvuku, pa me zanima, da li iko ima zvucna iskustva sa istim? Pojacalo nije ni Grundig, ni Philips, vec nesto trece...
 8. Imam na servisu niskobudzetno pojacalo, koje u sebi ima vise spreznih kondenzatora, koji su nalik na staklene diode. Ne secam se da sam skoro naisao na tako nesto. Pitanje glasi, da li da ih cupam i zamenim sa nekim poznatim kondenzatorima ili su i ovi OK za audio?
 9. 0685211552
 10. Uskrsnje snizenje, usred leta!
 11. A, da produzimo uskrsnje snizenje? 0646513155
 12. Uskrsnje snizenje! Ovi maleni, za samo 89 EUR!
 13. Nesto sasvim novo! http://bassplayerfestival.rs/ https://www.facebook.com/groups/1328183470578841/?fref=ts
 14. ... dok se ne pojavi kupac prefinjenog uha i ...
 15. Strpljivo cekaju, ali dokle...