shonne Napisano Mart 26, 2023 #111 Napisano Mart 26, 2023 (izmenjeno) Ceka me posao za min 4 komada u isto vreme. Kada bila grupna odustao od mog primerka, bese mi zao clana pa mu ustupio. Dopunim 4 sa one od 1k din. Zavrsice to posao, za osnovne namene 😁 Izmenjeno Mart 26, 2023 od shonne
Mikorist Napisano Mart 26, 2023 #112 Napisano Mart 26, 2023 pre 4 minuta, shonne reče Ceka me posao za min 4 komada u isto vreme. Kada bila grupna odustao od mog primerka, bese mi zao clana pa mu ustupio. Dopunim 4 sa one od 1k din. Zavrsice to posao, za osnovne namene 😁 Ama koji god. Samo da me ne prave budalom. Da se ugrade 3x više nego što košta u Beijing LightMatic, shonne and vladd je reagovao/la na ovo 3
vladd Napisano Mart 26, 2023 #113 Napisano Mart 26, 2023 Ne znam sta u tom mom trecem pasusu nije bilo jasno, da neko nece, ne zeli i ne treba mu da za navedenu cenu kupi unimer koji nije RMS. Nije nepoznato da neki sve u svom zivotu kupuju da bi bilo kupljeno, i bilo prezentovano da je kupljeno, uz naglasak na ime robe, a bez i da treba... Sto rece jedan lik, kupujemo alate koje ne znamo i ne mozemo da koristimo, a ja koliko sam na poslu, i zenu prakticno zauzimam...
Zen Mod Napisano Mart 26, 2023 #114 Napisano Mart 26, 2023 don't feed the troll narocito kad je banovan vladd je reagovao/la na ovo 1
krca44 Napisano Mart 26, 2023 #115 Napisano Mart 26, 2023 Unit 139C je meni licno odlican za ono sto se ovde uglavnom radi. Bez problema meri DC na 300+Vdc, mrezne napone i vrlo dobro meri bilo koje film kondove u nanofaradima ( nisam probao nize vrednosti ) + elkoe. Neki drugi kineski nisu uopste mogli da urade merenje film kondova sto je meni trebalo ( dva koja posedujem sem Unit-a ).
чика-Брка Napisano Mart 26, 2023 #116 Napisano Mart 26, 2023 ja sam kao neki majstor. koristim Mustool MT110 za raznorazna merenja i ispitivanja. a kad mi ustreba vise merenja u isto vreme imam 4 kom. Sunwa analognih kineskih, al dobrih (za 0-50V ili do 250mA super).
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah