Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ako je neko propustio da pogleda...

The Island (2005)

post-65-0-51306100-1427410953_thumb.jpg

Solidan SF.

Ne bi me čudilo da u nekoj ne tako dalekoj budućnosti ova priča bude okrutna realnost...

Napisano

kasnim dve godine, ali bolje ikad nego nikad.. Alejandro Hodorovski: La Danza Dela Realidad.. Ples Stvarnosti.. The Dance of Reality..

la-danza-de-la-realidad-cines.jpg

..realnost podređena plesu u sopstvenoj imaginaciji..

• 2 nedelje kasnije...
  • 3 nedelje kasnije...
Napisano

Project Almanac (2014)

http://www.imdb.com/title/tt2436386/

96b4d8034716323cc698e216b141686bcf151975

Men' se film skroz dopao, odlična zabava standardnog trajanja (ni predugo ni prekratko), lagani Sci-Fi na temu tinejdžera i temporalne dislokacije. Nisam od glumačke ekipe nikog prepoznao od ranije što dodatno čini film neopterećujućim. (Kad u filmu vidim B. Vilisa, Statona, Vin dizela ili nedajbože Džima Kerija, već imam neke ideje u kom pravcu će da se vrti)

Napisano

Project Almanac (2014)

http://www.imdb.com/title/tt2436386/

96b4d8034716323cc698e216b141686bcf151975

Men' se film skroz dopao, odlična zabava standardnog trajanja (ni predugo ni prekratko), lagani Sci-Fi na temu tinejdžera i temporalne dislokacije. Nisam od glumačke ekipe nikog prepoznao od ranije što dodatno čini film neopterećujućim. (Kad u filmu vidim B. Vilisa, Statona, Vin dizela ili nedajbože Džima Kerija, već imam neke ideje u kom pravcu će da se vrti)

Da zanimljivo štivo mada mi nije jasno zašto samo poneki šrafcigeri lebde a ne svi?!

Napisano

valjda necu morati da vam prepricam film? :D

Pa, ako ti nije teško i imaš minut vremena... :buehehe:

Takve filmove ja prepričam u dve reči: mnogo pirotehnike! :rofl:

Napisano

imam utisak da mu nisi verovao

ti si uvek nekako negativan...   ovde idu non stop reklame za film ali sam pomislio da tek od petka kreće a cam ima da se skine ali nisam za to  :whistle2:  sam film može biti samo sranje kao i svi današnji moderni filmovi, realno više vredi odigrati neku igru nego film gledati...

Napisano

ne bi verovao koliko sam ja pozitivan, ali kad uključim komp...znaš ono, bio je miran i tih momak iz susedstva sve dok... :buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...