dunavko Napisano Februar 12, 2020 #1 Napisano Februar 12, 2020 na poslu ,win7,chrome od pre par dana ne mogu da saljem mesages ili da otvaram nove topic-e.kao da sam iskljucen,sto je jos daleko od sibira.kuci,win7,chrome radi i tu sam otvorio ovaj topic.v cem delo?
Zen Mod Napisano Februar 12, 2020 #3 Napisano Februar 12, 2020 probaj drugi browser , da vidis da li je do browsera ili OS ili sta vec moze da bude clear history , cookies , uloguj se ponovo normalna rutina
Aleks Napisano Februar 13, 2020 #4 Napisano Februar 13, 2020 1 hour ago, Zen Mod said: clear history , cookies , uloguj se ponovo Ovo bi trebalo da resi sve probleme.
Spachek Napisano Februar 13, 2020 #6 Napisano Februar 13, 2020 Jel pozeljno ovako da se trmsi glava dok se loguje i brise kolacice?Sent from my SM-A520F using Tapatalk
_MM_ Napisano Februar 13, 2020 #7 Napisano Februar 13, 2020 Generalno sve ovo neva veze sa OS-om. Uporedi plugine koje imas na Chrome kući i na poslu, takođe probaj sa drugim browser-om. Ukoliko imaš neki adblock, što nije lepo :D, može i on da je problematičan. Ja takođe imam problema sa dosta stvari. Ne rade strelice prilikom pisanja, kopiranje slike i upload slike postavlja drugi format, jedno je jpg drugo png, refresh poruka hoće da blokira/zamrzne stranicu. Takođe Chrome je u skorije vreme izbacio neki update koji nam dosta pravi problema i prilikom FE kodiranja. Sve ovo liči na sudar novih i starih tehnologija...
Zen Mod Napisano Februar 13, 2020 #8 Napisano Februar 13, 2020 Opera , kako me navedose kolege odskora
_MM_ Napisano Februar 13, 2020 #9 Napisano Februar 13, 2020 Pa od tih Chomium baziranih browsera Opera je odlična jer ima svoje jako lepo uklopnjene plugin-ove. Još jedan iz iste familije je Brave browser. Odličan za blokiranje iskačućih stvari.
dunavko Napisano Februar 14, 2020 Autor #10 Napisano Februar 14, 2020 probao operu,nista,isto se ponasa.znaci ,kada ocu da odgovorim,bilo mesage ili topic u prozoru za tekst se pojavi bledo plavi prozor u koji je nemoguce bilo sta upisati.kada mu das komandu posalji -submit reply u tom prozoru se pojavi poruka:this field is required i trc.ima ona ruska poslovica:bolje s pametnim izgubiti nego sa budalom naci..
Zen Mod Napisano Februar 14, 2020 #12 Napisano Februar 14, 2020 kod nas domaćica sve radi Woland je reagovao/la na ovo 1
dunavko Napisano Februar 14, 2020 Autor #13 Napisano Februar 14, 2020 da nije "rigoleto"?nista history,kukiji i ostali.nije opera,opereta i chrome...a toliko sam imao pojedincima da kazem nesto lepo.a tek autoputeve sto imamo..
Zen Mod Napisano Februar 14, 2020 #14 Napisano Februar 14, 2020 sd ce Mikum na ruski da prevede vorum i brkove ce pusti
dunavko Napisano Februar 14, 2020 Autor #16 Napisano Februar 14, 2020 druze,imam jos i da dodam pre nego me oduzmu,na neki cudan nacun ovaj pc sto radi,tekst je na maternjem, a onaj u centrali je na inglijeskom,opet ne znam kako.da nije tu caka?mogu da postavljam pitanja na srpskom a dobijam odgovor na jeziku koji i ne razumem.pa kad malo bolje razmislim sta ce mi odgovor kad ga ne razumem.pa opet bolje i to nego da pisem na stranom jeziku koji ionako ne znam i koji je nekome i vazniji nego maternji. a da citam ono sto razumem.ta varijanta nece valjati,mozda cu i da shvatim nesto tesko.ovo je i dobro,kao ono,zakopaj pistolj,zluzbeni jedno meter dubine pa dok ga iskopas, ovi dezurni pljuvaci okvasice drugog,a i ti se odladis.sedim u centrali,ovi pljuckaju,te aca ovo,te ono.to ukapiram na engleskom -ACA jer jos niko nije nista lepo reko o NJEMU ovde.onda trk kuci da na srpskom odgovorim.dok dojem ja zaboravio i odladio se.jbga....
Mikorist Napisano Februar 14, 2020 #17 Napisano Februar 14, 2020 ACA amplifier ? Pa par njih je sklapalo ovde.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah