Mikorist Napisano Mart 15, 2018 #1 Napisano Mart 15, 2018 Kapiram da svi imate sve ove knjige (u pdf-ovima) odavde : https://vk.com/topic-76291496_30408862 dva inserta iz njih (ko nema - poskidajte sve od Del Rey-a šta je napisao - ilustracije su neverovatne) Sphere Books Ltd - Once Upon a Galaxy - A Journal of The Making of The Empire Strikes Back O princezi Lei i pobunjenicima Ovu je Rajan čitao dok je snimao epizodu 8 The Jedi Academy Sourcebook - page 47 (April 1996) O borbi na daljinu projekcijom - ima čak više mogućnosti nego što je prikazano u filmu Ova Ima imaginarne komentare Jode i ostalih u njoj. Ja ne znam šta nema u knjigama gore. Sve ima. Čak i knjiga - enciklopedija sa mapama zvezdanim i planetama (pola galaksije u SW Tema je posvecena @Zen Mod Vix je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Mart 15, 2018 Autor #3 Napisano Mart 15, 2018 Skraćenice za Star Wars The Phantom Menace - TPMAttack of the Clones - AOTCRevenge of the Sith - ROTSA New Hope - ANHThe Empire Strikes Back - ESB and or TESBReturn of the Jedi - ROTJThe Force Awakens - TFAThe Last Jedi - TLJClone Wars Television Show (2003 Version) - CWThe Clone Wars Show (2008-2014) - TCW or CWTrilogies:Prequel Trilogy - PTOriginal Trilogy- OTSequel Trilogy!! - STDS - Death StarISD - Imperial Star DestroyerSSD - Super Star DestroyerTIE - Twin Ion Engines... HeheheCharacters:DV - Darth VaderDM - Darth MaulGG - General GreviousHS - Han Solo or HyperspaceLS - Luke Skywalker or LightsaberDP - Darth PlaqueisCanon Books:LOTS - Lords of the SithHTTJ - Heir to the JediAND - A New DawnImportant Random Star Wars Terms:SW - Star WarsExpanded Universe - EUAfter Battle of Yavin - ABYBefore Battle of Yavin - BBYMTFBWY - May The Force Be With YouSWI - Star Wars InsiderOS - Official Site StarWars.comGFFA - Galaxy Far, Far AwaySWC - Star Wars CanonSWL - Star Wars LegendsKnights of the Old Republic - KOTORKnights of the Old Republic 2 - KOTOR2 or KOTOR 2Star Wars The Old Republic - SWTORStar Wars Galaxies - SWG
Mikorist Napisano Mart 15, 2018 Autor #4 Napisano Mart 15, 2018 Star Wars Wookieepedia http://starwars.wikia.com/wiki/Main_Page
Doktor Napisano Mart 15, 2018 #5 Napisano Mart 15, 2018 @Mikorist pozdravljam otvaranje SW teme. Moj predlog za početak - glasanje članova koji im je deo SW bio najbolji. Moj glas ide za ep. V - Imperija uzvraća udarac. Najbolji glavni lik - pa ( naravno ) Darth Vader aka Anakin Skywalker. Najbolji sporedni lik - pa (naravno) Džaba d Hat ( Jabba the Hutt )
Mikorist Napisano Mart 15, 2018 Autor #6 Napisano Mart 15, 2018 Meni najbolji je Rogue One. Pravi partizanski film u svemiru. Film kakav bi Hajrudin Krvavac snimao danas da je ziv Najbolji glavni lik Obi Van . Najbolji sporedni Joda Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Mart 15, 2018 #7 Napisano Mart 15, 2018 1 hour ago, Mikorist said: Meni najbolji je Rogue One. Pravi partizanski film u svemiru. Film kakav bi Hajrudin Krvavac snimao danas da je ziv . . . Najbolji glavni lik Obi Van . Najbolji sporedni Joda Vidis @Mikorist, sto bi rekli anglosaksonci - Nice Choice. Recimo, kada je krenulo prikazivanje Roge One u Cineplexx-u buljuci dece su izlazili pred kraj projekcije uplakani, sa sludjenim roditeljima, fanovima SW. Jbga, nisu tada, a ni sada mogli razumeti, kakav je to film gde glavni junaci, do pola filma prakticno neprikosnoveni ginu na najobicnije ( citaj : realne ) nacine. Da, Rogue One, jedan savremeni, realni osvrt na sve do tada vidjeno od SW fransize. Obi Van - super lik. Joda - the Old Fart . . . generalno simpa.
shonne Napisano Mart 15, 2018 #8 Napisano Mart 15, 2018 volim Star wars, nisam veliki zaludjenik, ali svaku projekciju odgledam u cinema. Isto mislim da je Rogue One za dve klase po ozbiljnosti u odnosu na main temu. Zato zeljno iscekujem sledecu "epizodu".
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah