Doktor Napisano Jul 6, 2018 #45 Napisano Jul 6, 2018 Bilo i ovde nekih provera . . . . kacenja . . . otkacinjanja . . . Amp 303 (onaj sto je nadjen i uzet u Nish), koji nije paljen 20+ god., nepipan, ovakav kakav je . . . . na Keca proradio . . . Ostao preko noci "u struji" da se krcka do jutra, pa subota opet testiranja . . . . u nedelju ide na summit . . . Preamp 33 ( takodje iz Nish ) je ipak ruiniran. Odustalo se od paljenja. Proverene obe karte. Tu su. Putuje u nedelju . . . . Par slika i albuma sa kraja seanse sa . . .
Zen Mod Napisano Jul 6, 2018 Autor #46 Napisano Jul 6, 2018 ih čisti šenluk (btw. dobra mjuza na omiljetom radiju trenutno)
shonne Napisano Jul 7, 2018 #47 Napisano Jul 7, 2018 a jes svira , mnogo dobro za koji dan se valjda nakanim da pobedim onaj EMU1212 u setovanjima , pa da obavim FFT prikljucio i Iron Pumpkin SE (stealth edition) , ali nesam sliknuo U planu je neki setup rca-bal i bal-rca pa ce se vidi kako ce to sve da funkcionise za merenja. Mozda ispadne i dobro pa se podele saveti
Woland Napisano Jul 7, 2018 #48 Napisano Jul 7, 2018 U planu je neki setup rca-bal i bal-rca pa ce se vidi kako ce to sve da funkcionise za merenja. Mozda ispadne i dobro pa se podele saveti [emoji4]plan ostvaren u mom Ironu i BJ2
vladd Napisano Jul 7, 2018 #50 Napisano Jul 7, 2018 Merenja su identicna. Ona levo ves masina moz da opere 7 kila vesa, a ova desno da osusi doticnih 7kg
shonne Napisano Jul 7, 2018 #51 Napisano Jul 7, 2018 Koji setup za balansirani amp da se koristi prilikom merenja, osim ves masina?
shonne Napisano Jul 7, 2018 #52 Napisano Jul 7, 2018 Mislim na full balance, ne leva i desna polovina, ne neke half nego full... kao sto je susy, npr?
Woland Napisano Jul 7, 2018 #53 Napisano Jul 7, 2018 Ja mislio za merenja [emoji4] axaa.. dokumentovana patko..
shonne Napisano Jul 7, 2018 #54 Napisano Jul 7, 2018 Pa da, u ovaj hobi igri kraja nema. Sve do kraja dokumentovano Bolje to nego da idem po bolnice da skeniram transparent kabli, se vidi sta ima unutra Woland je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Jul 7, 2018 Autor #55 Napisano Jul 7, 2018 najjednostavnije imati full balansiranu zvucnu kartu , onda si seik ako nemas - turaj trafoe za balans , ali prvo izvrsi kalibraciju sa njima
shonne Napisano Jul 7, 2018 #56 Napisano Jul 7, 2018 Aj za pocetak, mislim da ce da se ide sa BB DRV134 za bal, i neki OP za rca... jeftino, a i mozda ispadne ok.
Zen Mod Napisano Jul 13, 2018 Autor #63 Napisano Jul 13, 2018 mislim , sta reci , a ne zaplakati ostalo je samo jos da dodam zastitne diode na odlaz prema soundcard sutra probamo na nazivnoj snazi ...... treba turiti jos jedan stepen pojacanja izmedju soundcard i interfejsa .... mozda neki autotrafoj ili slicno, jerbo mi nedostaje pobude za vise od 10W/8R mda - za merenja koristena EMU1212 sa ovim interfejsom , ARTA kao software ninja, shonne, vladd and 1 član je reagovao/la na ovo 4
Zen Mod Napisano Jul 14, 2018 Autor #64 Napisano Jul 14, 2018 sta je , pojela maca jezik ? Woland, shonne, Beli and 1 član je reagovao/la na ovo 4
Woland Napisano Jul 14, 2018 #65 Napisano Jul 14, 2018 a, oćul i ja da dobijem vaku slikovnicu uz SUFISIT
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah