Doktor Napisano Jul 23, 2018 #376 Napisano Jul 23, 2018 aha . . . jutro . . . jutro . . . i ovde se već prihajalo na nove radne zadatke . . . Danas posle podne utvrđivanje gradiva, tj. epizoda 3.
Woland Napisano Jul 23, 2018 #377 Napisano Jul 23, 2018 5 hours ago, Doktor said: Fenomenalni Bahov klavirski koncert u d molu, 2. stav - adadjo na kraju epizode. baš mi je leglo ovo jutros, ali sada ću da cunjam po Discogsu Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Jul 23, 2018 #378 Napisano Jul 23, 2018 4 minutes ago, Woland said: baš mi je leglo ovo jutros, ali sada ću da cunjam po Discogsu Odlično je to čuti u integralnoj verziji. I ovaj put Glenn Gould. Woland je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Jul 23, 2018 #379 Napisano Jul 23, 2018 Yeah, slušao jutros, ali ne nađoh Gouldovo izvođenje na Tidalu
Doktor Napisano Jul 23, 2018 #380 Napisano Jul 23, 2018 Ovi "Oštri predmeti" me baš okupirali. Možda i zbog onog polupanog mob. telefona koji se pojavljuje odma u prvoj epizodi i na njegovom skrinu Led Zeppelin "Kec" album ( juče u to ime pazarih još komada 1 od lokalnog dealer-a. Nemac, reizdanje 1970 g.). Evo malo i pisanija o tome : http://www.vulture.com/2018/07/sharp-objects-led-zeppelin-songs.html
shonne Napisano Jul 24, 2018 #381 Napisano Jul 24, 2018 Amy je tooo hot. I ovaj Led Zeppelin sa text kind of woman. Ceka se nedelja. [emoji3]
Zen Mod Napisano Jul 28, 2018 #382 Napisano Jul 28, 2018 ene , kuj od vas imao prilike da odgleda Najbolju Seriju o Džordžu, svih vremena ? https://www.imdb.com/title/tt0098878/?ref_=nv_sr_1 nekad davno emitovala HRT , u nekim klizavim terminima .... ne znam da li sam uspeo da upratim 10-ak epizoda prvi torrent koji se pojavio je bio napravljen od VHS snimaka TV emitovanja , skupljenih all around the world ..... neke epizode su bile sa spanskim , a neke cak i sa hrvatskim (hardcode, naravno) subtitlom (te, logicno , origin HRT) kasnije se pojavili torrenti napravljeni od avnicnih izdanja sezona na DVD , sa jednim veliiiiikim zajebom - samo prva sezona je imala originalne soundtracks (vazan segment serije!) dok su sve ostale imale umestenu elevator music umesto originalnih no , ko rano rani , rano i ide na spavanje ...... ali ja nisam od takvih pa sam uspeo da nabasam na flash-oviti torrent (kratko trajalo , ali taman!) , cela serija sa DVD-a , sa dual soundom - spanski i original engleski , sa originalnim soundtracks!! skinuo , remux-ovao (izbacio spanske skalamerije ) , ubacio english subtitle i napravio mkv-ove ....... koliko znam , veoma retka stvar da bilo ko ima ..... mada - istini za volju , kako sam to iskompletirao nisam proveravao torrente posle cak sam to i uplodovao svojevremeno na Demonoid , ali isti nije potrajao , a kad se vrnuo vise to nikad nje bilo isto dakle , svasta se gledalo i gleda , ali je ovo definitivno Najbolja Serija o Džordžu , ikada . evo, pogledah , ima na rarbg skinuto sa bluray , svaka sezona cak u par torrenta , moguce naci od 50-100GB po sezoni mozda da skinem drugu , da vidim da li je original music Doktor je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Jul 30, 2018 #383 Napisano Jul 30, 2018 Dok cekamo Amy... Niko nije obratio paznju na ovu seriju?
Doktor Napisano Jul 30, 2018 #384 Napisano Jul 30, 2018 6 hours ago, shonne said: Dok cekamo Amy... Niko nije obratio paznju na ovu seriju? Kako nije. Odgledana prva, Pilot epizoda. Paaaa . . . . hmmmmm . . . Stiven King . . . Teri O King ( koji se, btw, odmah samoubije, pa nas sve ostavi u nedoumici zašto je uopšte participirao u ovoj TV seriji, ali zahvaljujući flešbekovima ga ima ), te Sisi Spejsek ( De Palmina "Keri" ) obećavaju da ce ovaj serijal biti i gledan i dobro ocenjen. Lično ne volim tu vrstu "usporenog" horora, no, dajmo ovoj seriji fore, pa se čujemo, recimo negde na pola sezona. Btw, opet alarm u 02:50, pa ustajenje i gledanje 4. ep. "Oštrih predmeta". Maesteralno, isti nivo kao od prve ep. Od muzike ovu epizodu je obeležila legenradna numera Doors-a Rider of the Storm ( i Heri Černi u ulozi Ejminog očuha, audiofila i orguljaša u lokalnoj crkvi, koji odvirava uvdone Manzarekove taktove u numeri ).
shonne Napisano Jul 30, 2018 #385 Napisano Jul 30, 2018 Doktore, na torrent ima jos 2...prvog mislim da je 4-ta [emoji3]
Doktor Napisano Jul 30, 2018 #386 Napisano Jul 30, 2018 9 minutes ago, shonne said: Doktore, na torrent ima jos 2...prvog mislim da je 4-ta Znam. Vid'o odma' ja to. Međutim, ima toliko toga, tako da, za sada, dovoljno ova prva epizoda, biće vremena. Nego, da iskoristim priliku u ovom javljanju, još jedna odlična serija koju pratim in real time na HBO. O medijskom mogulu u trećem životnom dobu . . . njegovoj porodici ( 3 sina & 1 kćer ) . . . druga supruga ( Francuskinja ) . . . članovi odbora . . . ostali članovi porodice . . . surovo . . . realno ( onako kako je kod Jenkija oduvek bilo ) . . . bez klasično pozitivnih karaktera, kao i sa druge strane bez full negativaca . . . Ozbiljna preporuka. Sezona još traje ( ostalo još par epizoda ) za one koji vole da bindžuju kada se završi serijal, pa svuku sve ep. sa net-a.
shonne Napisano Avgust 1, 2018 #387 Napisano Avgust 1, 2018 Kako nije. [emoji4] Odgledana prva, Pilot epizoda. Paaaa . . . . hmmmmm . . . Stiven King . . . Teri O King ( koji se, btw, odmah samoubije, pa nas sve ostavi u nedoumici zašto je uopšte participirao u ovoj TV seriji, ali zahvaljujući flešbekovima ga ima ), te Sisi Spejsek ( De Palmina "Keri" ) obećavaju da ce ovaj serijal biti i gledan i dobro ocenjen. Lično ne volim tu vrstu "usporenog" horora, no, dajmo ovoj seriji fore, pa se čujemo, recimo negde na pola sezona. Btw, opet alarm u 02:50, pa ustajenje i gledanje 4. ep. "Oštrih predmeta". Maesteralno, isti nivo kao od prve ep. Od muzike ovu epizodu je obeležila legenradna numera Doors-a Rider of the Storm ( i Heri Černi u ulozi Ejminog očuha, audiofila i orguljaša u lokalnoj crkvi, koji odvirava uvdone Manzarekove taktove u numeri ). Atmosfera je sjajna u seriji. Zaboravili scenu u baru, pri kraju, sa STV [emoji57]
shonne Napisano Avgust 3, 2018 #388 Napisano Avgust 3, 2018 Ovaj Billions je toliko bolesno dobar... Prva sezona gotova. Zacarani trougao u ovoj sezoni me odusevio. Nije ova serija nesto bogata sa produkcijom, nije to neki veliki nivo, ali tematika, pitka... Sjajno [emoji847]Sutra se nastavlja dalje...
Zen Mod Napisano Avgust 3, 2018 #389 Napisano Avgust 3, 2018 btw. odgledao sinoc 4-tu episodu Sharp Objects definitivno serija za lagano ćeifenje
Doktor Napisano Avgust 6, 2018 #390 Napisano Avgust 6, 2018 On 8/4/2018 at 12:09 AM, Zen Mod said: btw. odgledao sinoc 4-tu episodu Sharp Objects definitivno serija za lagano ćeifenje He, he . . . ako ti je 4-ta merak za sefte, ova 5-ta će ti tek biti ono pravo. Kao jednočinka, više pozorišna predstava, no jedna od epizoda ove sjajne sezone. Sjajni Vil Čejs ( Neshville ) kao Bob Neš u svojoj "minijaturi", kao i u prethodnim epizodama.
Zen Mod Napisano Avgust 6, 2018 #391 Napisano Avgust 6, 2018 znam ko je ubica , a nisam citao knjigu garant!
Doktor Napisano Avgust 6, 2018 #392 Napisano Avgust 6, 2018 2 minutes ago, Zen Mod said: znam ko je ubica , a nisam citao knjigu garant! Mda.
Zen Mod Napisano Avgust 7, 2018 #394 Napisano Avgust 7, 2018 a jes valja odgledati i prirepke , tj povezane filmove
shonne Napisano Avgust 13, 2018 #395 Napisano Avgust 13, 2018 Mda. Doktore, sta je bilo sa 6 epizodom, bila nocas? Nesto ne vidim nijedan torrent da ima, ne znam sta se desava...
Doktor Napisano Avgust 13, 2018 #396 Napisano Avgust 13, 2018 Bila, bila. No, ne odgledah je u direktnom prenosu u 03:00 jutros. Na HBO 1 je repriza u 20:00, ali ja to gledam već oko 15:00 kada se vrnem s posla ( vraćanje unazad 72 h ). Javim utiske promptno.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah