...sam se banovo Napisano Maj 28, 2015 #214 Napisano Maj 28, 2015 M A S T E R P I E C E https://www.youtube.com/watch?v=f4-H4usWhLQ
stein Napisano Maj 28, 2015 #215 Napisano Maj 28, 2015 Sinoć gledao Furious_7 pa sam se zarazio (ova se konkretno ne pojavljuje u filmu, ali... ono... sunce, cupike, kupaći... :assshake: ) :dodo: Prolup'o pod stare daneeee...
...sam se banovo Napisano Maj 28, 2015 #216 Napisano Maj 28, 2015 Sinoć gledao Furious_7 pa sam se zarazio (ova se konkretno ne pojavljuje u filmu, ali... ono... sunce, cupike, kupaći... :assshake: ) :dodo: Prolup'o pod stare daneeee... ne da mi GEMA da gledam
stein Napisano Maj 28, 2015 #218 Napisano Maj 28, 2015 ne da mi GEMA da gledam Gema, Gema, über alles... I onda kaže u Nemačkoj bolje. Pa jeste, osim što ti Gema ne da. Kocanın çağrılmaz şanslı Gema, E, TO bi bio problem...
...sam se banovo Napisano Maj 28, 2015 #219 Napisano Maj 28, 2015 Gema, Gema, über alles... I onda kaže u Nemačkoj bolje. Pa jeste, osim što ti Gema ne da. Kocanın çağrılmaz şanslı Gema, E, TO bi bio problem... ihk nix feršten
stein Napisano Maj 29, 2015 #220 Napisano Maj 29, 2015 U prevodu, "Srećan si što ti se žena ne zove Gema" , mada u turskom, ne postoji reč "žena" (supruga) nego je bračni saputnik sveden na istu reč pa u pokušaju da prevedeš van konteksta, mogla bi žena da ti postane muž
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah